Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 438)

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Uznávám, že Odkaz se celkem povedl, což nepostrádá zajímavou atmosféru. Změna však zasáhla v jistém odvětví, což film se již netváří jako komedie jako předešlí Krotitelé duchů.

plakát

Pearl (2022) odpad!

Tak tohle nemá hlavu ani patu.

plakát

Čuník (2022) 

Na jedno kouknutí.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Co se Johna Wicka týče, tak celá série mě upoutala. Přesto třetí epizoda u mě z nějakého důvodu vede podobně Terminátor 2, i když mezi Terminátorem a Johnem Wickem je podstatný rozdíl, o tom ani potom, ale John Wick 3 má v sobě lehce odlišný potenciál, než ostatní epizody, což čtvrtá epizoda svou kvalitou se vrací do úrovně první a druhé epizody.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Mnohdy se stává, že čím více dílů se natočí, tak kvalita klesá. Ale co se týče Vřískotu, tak to má pro mě stále dobrý děj, což se těším na Vřískot v Londýně. Líbí se mi, že děj Vřískotu se přesouvá mimo Woodsboro, což dodává filmu též zajímavou atmosféru.

plakát

Halloween končí (2022) 

Slabší než předešlý díl, ale dívat se na to ještě dalo.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) odpad!

No ...přestože to má svoje diváky, což nikomu nezazlívám a každému, komu se to líbí, přeju dobrou zábavu. Ale ta česká tvorba mě drtivě většinou nedokáže nějakým způsobem upoutat. Tedy hlavně, co se týče novodobé české filmové tvorby, což ani Devadesátky nejsou výjimkou. Ty české herecké výkony jsou dnes opravdu žalostné. Novodobí čeští herci zkrátka neumí přirozeně hrát a dělají hereckým legendám jako byli Sovák, Kopecký, Menšík, Kemr, Peterka atd. jen ostudu. Jejich herecké výkony mi přijdou stejně nevěrohodné jako bych byl v divadle a díval se na nějakou divadelní hru.

plakát

Pod povrchem (2013) 

To je takový slabší hororový odvar pro zcela nenáročné diváky, jenž si film užijí přinejmenším relaxačně během nedělního odpoledne, když venku prší a ani nemají nic na plánu. Ovšem, co se týče mě, tak i když se nepovažuju za náročného diváka, ač se mi mnohdy líbí i průměry, u nichž jiní tvrdí, že jsou nudné a nesofistikované, ale tenhle snímek je pro mě nanejvýš na jedno kouknutí, ač monstra, jenž při prvním pohledu je poznat, že jsou umělá, mě moc neberou.

plakát

Země kůlů (2010) 

Jedná se o docela dějový upíří horor, o nějž bych měl zájem i s dabingem.