Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (475)

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Nejlepší neválečný akční nářez historie. Dokonalý Greengrass, dokonalý Damon. Máme nového krále, do šrotu s Bondem, dámy a pánové, je tu Jason Bourne.

plakát

Horem pádem (2004) 

Naprosto přesná studie ubohohého xenofobního a rasistického čecháčství.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nejlepší nový seriál roku 2006.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Odpočinková komedie plná příjemného poklidného humoru.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Absolutně fantasticky zpracované téma na útěk z vězení. Je to omleté téma, ale Prison Break do toho dává mnohem víc, než jste co kdy viděli.

plakát

Crash (2004) 

Fantastický spletenec příběhů, které se střetávají a prolínají. Jeden z nejlepších filmů o rasismu, výborně, citlivě a vyváženě natočený.

plakát

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005) (divadelní záznam) 

Opět geniální nápad Petra Čtvrtníčka. Psaní scénáře měl díky Ivánkovi hodně ulehčené, ale hodnotí se ten nápad, udělat z kanálové mluvy divadelní hru. Zpracováním nezklamal a ukázal, že je jeden z nejlepších, nejúchylnějších, nejbizardnějších a nejvtipnějších komiků svojí doby, čurák.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Výborně vymyšlené a propracované flashbacky, nad kterými musíte přemýšlet a dávat si je dohromady jako skládačku. Příběh nikam nespěchá a je neustále halený mlhou záhad a tajmství, které se strašně chcete dozvědět, ale scénáristi vám je jen tak zadarmo nedarují. A dalším velkým poselstvím tohoto seriálu je, že občas se nad díváním na osudy hlavních hrdinů zamyslíte i nad osudem a životem svým, a tomu ve stoje tleskám.

plakát

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 

I nový díl prokázal velmi vysokou kvalitu a stále temnější a temnější atmosféru. Mě osobně zaujal o něco více než předešlý díl, více emocí, více triků. Knihu jsem nečetl, proto možná nejsem zklamaný, ale máme tady hodnotit filmy,že?