Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Total Brainless Tv Show! Reality show v ktorej desať starých mládencov hľadá tie pravé polovičky svojho srdca. Samozrejme, aj tu sú určité výnimky, ktoré nemajú konkurenciu:) Hlúpunké a naivné dialógy zachraňuje Hudákov geniálny komentár, ktorý ma zakaždým dostane do záchvatu smiechu. Či už naložíte odpad ale plný počet, hodnotenie je adekvátne. Hoci mňa toto nesmierne bavilo a už sa neviem dočkať "veľkolepého" fináááále:) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně nehodnotitelnej výtvor, protože se pohybuje na velmi tenkym prahu mezi genialitou a debilitou. Že někdo bydlí ve třiceti s rodiči se dá ještě pochopit, pokud nemá partnera (přece jenom, z jednoho platu se nájem dost blbě táhne). Ale že jsou mužský jedinci, co si v tolika letech nechaj od matky kecat do toho, jakou si maj vybrat partnerku pro život fakt nepobírám. Nejvíc mě tragikomicky pobavil zamilovaný pumpár Miško, který svojí vyvolenou požádal po týdenní "známosti" o ruku. Hned za nim se umístil totální ignorant Marek, kterýmu byly dvě nápadnice v baráku naprosto u prdele a ztělesňoval všechno, co by srávnej gentlemen neměl. No a romantický "DJ" Miro s jeho hitparádou životních neúspěchů stál taky za to. Co tuhle show, kromě nevyzpitatelnýho a nepředvídatelnýho chování jejich účastníků, neskutečně táhlo, byl hlavně komentář, u kterýho jsem se neustále řezal smíchy a dělal si z účinkujících nehoráznou prdel. Alibisticky dávám tři hvězdy. ()

Reklama

Infantility 

všechny recenze uživatele

Vy s těma odpadama, vy jste to ale vůbec nepochopili! .... Neskutečně se bavím a těším se na nový díly jako malý dítě na Ježíška (Ježíšek není, jen kdyby jste to nevěděli). Matka (babička, teta, prababička, dcera) se rozhodla, že už dál nebude živit svého sopláka jen tak, ona si potřebuje povídat se svou budoucí snachou, ona chce, aby její nejjedinější a nej"krouživými pohyby"vyleštěnější syn přetrhl smůlu (děvět rozchodlů, je devět rozchodů, na to ani MHD nestačí) a zamiloval se do do do do sy sy sympatické slečny, která nemá nic jiného na práci, než se ukazovat v televizi. A pak přijde svatba, nejlépe do měsíce od prvního střetu jisker a všichni budou žít šťastně a jestli neumřou, tak umřu já. Od smíchu. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad ako všetky "reality show" podobného rázu. Sociálne neschopní dospelí ťuťmáci, ktorým sa o ich partnerský život majú starať mamičky? Na tomto sa nedá ani smiať. No akosi sa stalo štandardom, že takíto zaostalejší jedinci sú pre slovenské ovečky odchované Narkózou a Hnojkou nekonečným zdrojom zábavy. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si sám o sobě říká o odpad, lidi jsou v něm tak neuvěřitelně hloupí a trapní, že jsem se smál jako u skvělé komedie nebo kroutil hlavou nad jejich omezeností. Smekám před castingem, protože taková banda zoufalců či pitomců se doufám jen tak někde přirozeně nesejde. Nejlepší je buran z jižních Čech, kterého tam snad opravdu asi přihlásila máma, protože nejeví zájem o holky. Ale proč by také měl, když má kamarády, hospodu a střílí v lese, že, chlapi :D Pak byl super ten transexuál s matkou posedlou ďáblem či úplně neschopný ubožák, který byl tak ubohý, že holce, kterou si vybral jen nadával, protože holce na kterou neměl nesahal ani po kotníky. Tolik vět o prdění jsem ještě v žádném pořadu neslyšel, navíc od holky. Ale jinak to byla sympaťačka. Rádoby filosofka, která dokáže vyprávět hluboké myšlenky o pytlíku mouky či lajně koksu je také chutná, jak ta může vychovávat dvě děti? No a děti, které se hladí, každá věta končí slovy "miluji tě", následuje po týdnu požádání o ruku a skončí to tím, že když se odloučí, hned jejich láska skončí (chápu tu mladou holku, že střídá kluky, ale nechápu, že po nich chce do měsíce žádost o ruku :D). Syn, který bydlí ve třiceti u ochranitelské mámy tyranky a přece se nebude stěhovat, když má máma byt v Praze.... No prostě paráda, skvělá show, bavil jsem se královsky! To musíte vidět :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama