Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (338)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Jeden z mála seriálů nového tisíciletí, který má originalitu a velkou dávku humoru. Pozor nesledovat s dabingem, mělo by to nedozírné důsledky.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Super zpracování, lehkej humor, výborný obsazení a dokonce dávka napětí dělá z Alenky skvělej film. Na pět puntíků to neni, ale pěkný čtyři si zaslouží. I den po zkouknutí sem z toho překvapenej jak se mi to líbilo. Kam se hrabe Karlík...

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Klasická segalovka a řekl bych, že nakonec jedna z těch horších. Druhou hvězdičku přidávam za pokus o osvětu společnosti na konci filmu.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Náádhernééé! Filmu jsem moc nevěřil, ale úplně mě dostal. Vypisovat všechny jeho klady je úplně zbytečný...film možná neni pro každýho, ale u mě má ode dneška zvláštní místo na polici.

plakát

Americká krása (1999) 

Tohle je prostě dokonalej film...Kevin je neskutečnej a všichni ostatní mu zdatně sekundujou, skvělá hudba, kamera i detaily...já prostě proti tomuhle filmu neřeknu nikdy křivý slovo:-)

plakát

Americký ninja 2 (1987) odpad!

Tak tohle už je napováženou...další díly ani raději vidět nechci. Dudikoff je snad jeden z nejhorších herců v historii bojovejch nebo akčních filmů.

plakát

Andělé slunce (2006) 

Téma silný, ale zpracování slabý jak granulovanej čaj

plakát

Angel-A (2005) 

Já vám nevim lidi...když ono to je celý takový pěkný a navíc je tam pěkná hudba a ženská taky(na muj vkus vysoká teda). Ale nakonci bych jí nechal odletět, bylo by to lepší. Slabší, ale 4 buřtíci tam jsou.

plakát

Anna (2019) 

Nebejt Brutální Nikity, tak bych dal asi 4...holka hezčí než tenkrát, ale děj o něco zbytečně komplikovanější a ve finále asi i o něco horší...ale porád dobrý...lepší než to, co Luc poslední dobou točí. To teda určitě

plakát

Antikrist (2009) 

jeden střihlej režisér, jeden evidentně špatnej psycholog, ustřihlej klitoris a spousta spousta žaludů...po slušný první půlce s dobrou atmosférou se to nějak zvrhlo řek bych.