Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (604)

plakát

Bouřlivé dny (1990) 

Scott točit uměl. Jako vždycky žánrově skvělá kamera a úderné záběry.

plakát

Rebel Ridge (2024) 

Na to, že to mělo přes dvě hodiny, tak to rychle uteklo a osobně jsem se nenudil. Bude to i tím, že mám rád Johnsona a jeho postavy. Mělo to slušně našlápnuto a všichni jsme zřejmě čekali konečné zúčtování- nestalo se. Chyba. Kdyby tomu dal scénárista koule a na konci bychom dostali brutální řež, kde by hlavní hrdina ukázal, co umí a ty vesnický balíky pořádně pocuchal, tak bychom chrochtali blahem. Takhle je to nedopečený a měkký.

plakát

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) 

Dát do hlavní role ošklivku, aby hrála jednu z nejkrásnějších žen, která se kdy pohybovala ve světě showbiz, to teda může napadnout jen totálního trotla. Tudíž hned ze startu fail. Vše ostatní následuje.

plakát

Dívka a moře (2024) 

Možná kýčovitě a podle šablony, ale krásný. Plus se člověk dovzdělá.

plakát

Entrevías (2022) (seriál) 

Ta vietnamská vnučka mě svými vlastnostmi natolik iritovala, že jsem nedokoukal. Ve chvíli, kdy navrhuje svému stejně přiblblému amantovi, že okrade svého dědu, který za ní neustále bojuje, jsem to vypnul. Nedokázal jsem tu retardku dál snášet.

plakát

Banda - Špinavá práce (2024) (epizoda) 

Tak konečně jsem se zase královsky bavil a nasmál. Dostaveníčko v domácí masochistické jeskyni mě odrovnalo. Následný mučení miliardáře s bankovním účtem top . "Vždycky obdivoval Davida Caradina." A "Zendaya". Tak to mě úplně zničilo. Jako by tenhle díl napsal úplně jiný tým.

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Je to vtipný (opravdu jsem se nasmál), je to umírněný, realistický a poctivě akční, když na to dojde. A především- není to trapný. Nesnaží se to být zoufale cool (Bad Boys) a to mi je velmi sympatický. Trocha nostalgie s novou dobou a energií, dobře namíchaný. Takhle si představuju návrat, jak se sluší a patří. Eddie to prodal dobře, jeho dcera taky super, zbytek osazenstva bez výtky. Gordon překvapivě castingově dobře padne. Řemeslně zvládnutý. Klidně další díl.

plakát

Sprint (2024) (seriál) 

Skvělá práce. Překvapuje mě, že trenéři nijak zvlášť nelpí na stravě svých svěřenců. Hranolky, mekáč, Red Bull. Že to spálí se ví, ale benefity to určitě nepřínáší. Richardsonová je rozhodně někdo, kdo atletice přináší pozornost, která je zapotřebí. Je to pěkný kvítko, ale baví. Lyles oproti tomu celkem otravnej (především ze startu, ke konci si přece jen sympatie vyslouží) i když dělá atletice stejně důležitou službu. Nejzajímavější osobnost je rozhodně Sha' Carri, nejsympatičtější Gabi. Bitva US a Jamajky je super. Taky by mě zajímalo, jestli se někdy nakousne téma dopingu. Těšim se na další sezónu.

plakát

Banda - Moudrost stáří (2024) (epizoda) 

První kvalitnější epizoda v této unylé sérii. Trochu to dalo zavzpomínat na kvalitu sérií předešlých. Zařídil to samozřejmě Homelander. Zatím jinak bída s nouzí. Udělat nutně v sérii 4 z Frenchiho teplouše je vkustku progresivistické a celý děj to posouvá neskutečně dopředu. Starlight vypadá neskutečně podivně a zestárle, jako by prodělala nepovedenou plastiku v okolí očí. Jako bych se díval na mrtvolnou zombie.