Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (533)

plakát

Ada (2021) 

Možná se u toho budete cítit divně nebo trochu zmateně, možná pobaveně, ale nejspíš vše dohromady. Ponurá fantasy balada s artovým nástupem a jasným poselstvím, která se vymyká běžný tvorbě a rozhodně stojí za zkouknutí.

plakát

Ad Astra (2019) 

MacGyver Pitt na výletě Sluneční soustavou kvůli záchraně lidstva. Za mě skvělý, i přes nejotravnější momenty filmu, a to asi tisíc psychologických testů, hodnocení a self-rozborů.

plakát

Africká savana (2011) 

Prostá přehlídka tvorů obývajících africkou savanu, od hmyzu po ptáky, bez hlubšího bádání.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Rudoarmějskej kníratej Rambo s pěti kočkama na lovu zlotřilých wehrmachťáků. Sice nepochopitelně zavčasu nevyužijí potenciálu svých ručních granátů, čímž si fatálně zkomplikují výlet divočinou, ale jinak to koukatelný bylo náramně, včetně krásnejch scének ze sauny a zpod vodopádu.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

I want to believe...

plakát

Alfa (2018) 

Stále jsem nenarazil (dobře vypadá dle popisu Annaudův Boj o oheň) na slušnej film s neandrtálskou tématikou. Tahle "srdceryvnost" s bídnou grafikou, ksichtama jak ze žurnálu a kostýmy od Armaniho opět nenaplnila moje očekávání. Přitom by se to dalo zvládnout, kór s prostředkama, který na to Hughes nebo Emmerich měli.

plakát

Ali Baba a čtyřicet loupežníků (2007) (TV film) odpad!

Kolonizátoři Francie už se usídlili i ve vedení tamějších filmovejch a televizních studií? A komu tím prospějou, co?

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Docela nuda, s připitomělejma Amíkama v hlavní roli, určená pro cestovatele a dobrodruhy od PC a TV. Pokud jsi fanouškem Survivora a podobnejch reality show, pravděpodobně se ti tenhle závod bude zamlouvat. Já si jdu radši objednat letenku třeba na Kypr, kam se už dýl chystám podívat. A honit se tam budu buď sám nebo mi vyhoní kamarádka.

plakát

Americký ninja 5 (1993) 

Tak tohle je přesně typ filmů, který škatulkuju jako céčkový.