Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Most špiónů (2015) 

Spielberg opět ve své vrcholné formě! Jedním slovem "vynikající"! I přes dlouhou stopáž nebyla ani minuta zbytečná. Za mě 100%

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

A tak jsem se tešil ... ! Emily opět skvělá, část s přejezdem kolony excelentní a zbytek? ... Neuvěřitelná nuda. Vůbec nechápu to vysoké hodnocení. Škoda.

plakát

Gravitace (2013) 

Ufff. Děkuji Ti, Alfonso, že mělo Gravity jenom 90 minut, protože můj už tak vysoký tlak, by to určitě déle nezvládl. Strhující, vizuálně dokonalý film nejen letošního roku. Ode mne stoprocentně 100%!

plakát

jOBS (2013) 

Po prvních premierách byla kritika na tento film dost velká. Já musím říct, že se k ní rozhodně nepřidám. Mě se ten film opravdu líbíl. Obzvlášť Ashton, který se zhostil role Steva Jobse velmi zodpovědně a myslím si, že to je zatím jeden z jeho nejlepších hereckých výkonů. Pro mne, jako několikaletého skalního fanouška Applu byl tento film asi tak trochu povinností, a popravdě, trochu jsem se bál, díky prvotním kritikám. Ale ne. Dopadlo to dobře. Film sice přeskakuje dost důležité milníky v historii Applu a hlavně v životě Steva Jobse, ale ruku na srdce, do dvouhodinového filmu toho moc nedostanete. Ode mne je to tedy rozhodně dobrých 80%!

plakát

Let (2012) 

Vynikající, vynikající a ještě jednou vynikající! Denzel v čím dál lepší formě. Drsný příběh a já, ač alkoholik nejsem, tak kdybych byl, tak bych po tomto už určitě nebyl! Ode mne 95%

plakát

Skyfall (2012) 

Po dlouhé době jsem si zajel vychutnat agenta jejího veličenstva do kina. Óóó jak já se těšil. Dost nechápu, jak zde všichni pějí pochvalné ódy. To nebyl Bond, to byla opravdu jen průměrná kriminálka. Klasická "Bondovská" melodie, která vždy v minulosti proplouvala celým filmem, se rozezněla snad jenom 2x. Kde jsou všechny ty nápady, které divákovi vždy otevřely pusu dokořán? Hmmm... jsem dost zklamán. Jedna hvězdička za to, že to prostě byl James Bond a jedna hvězdička za Javiera, protože on byl opět skvělý a byl jediný, kdo film zachraňoval.

plakát

Experiment (2010) 

Já se taky musím přidat k té spoustě ostatních, co neviděli původní Das Experiment, každopádně toto je vynikající a šílený film. Klaďák i záporák jsou moji oblíbenci, ale v závěrečném "únikovém" i "doháněcím" finále jsem seděl se zaťatými pěstmi a neskutečně se těšil, až bude mít Forest rozsekanou holou hlavu na maděru! Výborné! Dávám 95%

plakát

Vyhazovači (2008) 

Nevím proč mi to tak připadá, ale anglický gangsterky jsou prostě úžasný. Z této na první pohled obyčejné se vyklubalo něco opravdu neobyčejného. Jen tak dál a více!!!

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Výborný film. Určitě by bylo lepší vyplnit i ta zdlouhavá a prázdná místa, ale mě to opravdu velice dobře pobavilo. Hezoun Colin Farrell byl fakt slizkej a nastřelenej Charlie Day neměl chybu :-)

plakát

Honza málem králem (1977) 

Pro mě jedna z nejkrásnějších pohádek vůbec! Jirka Korn je úžasný, a písničky si milerád pustím ještě za 100 let!!