Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

teutates 

všechny recenze uživatele

"Nemastné - neslané"... takto si kódex "vyhadzovača" rozhodne nepredstavujem... náznaky, ktoré tuna padli sú chabé. Prečo si začal boxovať? Pretože ma v škôlke bili a ja som sa chcel naučiť brániť... oóo aké geniálne. "Kuju" sa tu konšpiračné teórie, začína prevladať chaos, obavy, strach a nová rodina začína upadať... a v tom príde on, môjho srdca šampión! Snaží sa napraviť čo sa dá, ale pozor!... nie všetko je pravda. Tlieskam... nič viac len priemer 5/10 ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ještě! Víc! Tohle jsem si řikal po skončení filmu, když na mě vyskočily závěrečný titulky. Miluju britský gangsterky!! A Clubbed mě moc překvapil. Ačkoli tam hrajou mně neznámý tváře a na režisérský stoličce nesedí Guy Ritchie, tak to byl kvalitní snímek. Lůzr, depresář a nula v jedný osobě se stane vyhazovačem a učí se boxovat protože ho nějaký tlustý pako rozkopalo v hospodě před jeho dcerkama. V jistech chvílích jsem v tom filmu viděl stejně kvalitní snímek Rise of the Footsoliders, což osvěžilo vzpomínky na tenhle snímek. Konec je sice dost tragickej a závěrečný dvě minuty mě dostaly taky. Teď už jen doufám, že Neil Thompson neusne na vavřínech a jeho další film bude stejná pecka! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byli jste v minulosti lůzr a postupem času jste pochopili, že Váš dosavadní život neměl smysl a budete ho muset změnit? Tak se Vám tenhle film bude zaručeně líbit. Mně se to líbilo, moc. Vyhazovači měli grády, výborný příběh a každá ta postava tam nesla osobní životní břímě, které máme každý z nás. Bylo to opravdové, zajímavé a nenechalo mě to vydechnout a už vůbec mě to nenechalo učit matiku, což jsem si během sledování tohoto filmu představoval. Velice dobrý film, včetně samotných herců, které moc neznám, ale po tomhle filmu si jich znovu a rád všimnu. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

J*A*M*B*O 

všechny recenze uživatele

Film s veľkým potenciálom, ktorý nebol využitý. Z tohto skvostu mohla byť taká premakaná drama, ale iba ak by sa na tom zapracovalo. Nápad má veľmi dobré korene. Herci tiež neboli a hanbu, ale chýba tam poriadna dávka napätia a tak trochu rozšírenejší príbeh. Aspoň, že prací prášok je na niečo dobrý. Dávam 6/10 bodov. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama