Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Neskutečné zklamání. Nevím proč, se někdo snažil na silu a na moc nacpat do filmu co nejvíce vtipných hlášek. Ex prezident (Bill Pullman) chce spáchat sebevraždu za každou cenu a spousta dalších hovadin. Prostě bída! Jedna hvězda za název a druhá hvězda za Jeffa Goldbluma.

plakát

Equalizer (2014) 

Prostě zbožňuji pohádky :D A takhle vtipnou pohádku o tom jak dědeček zmasí pár bývalých příslušníků ruské jednotky specnaz a ještě jejich kápa (vor v zákoně) jsem dlouho neviděl :D

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

No jo Charlie je prostě klasa. Dost dobrá náhrada za nové díly 2 a 1/2 chlapa bez něj.

plakát

Peklo na talíři (2012) (pořad) 

Klobouk dolů před Romčou je to prostě pán :D Konečně někdo kdo naučí ten náš národ jak se má chovat a co by pro své dobro neměl jíst.

plakát

Krush Groove (1985) 

Začátek rapu v New Yorku a RUN - DMC v hlavní roli. Celkem pohodovej filmek pro příznivce old-school rapu. Docela se mi líbil jeden z prvních beat-boxerů Buffy z Fat Boys. Snad jen to logo adidas nemuselo být všude :))

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) odpad!

Tak tento film mě rozesmál hned na začátku, kdy si pluje malá ponorka podél pobřeží Aljašky a okolo ní plavou žraloci kladivouni, kteří se vyskytují nejblíže k Aljašce u pobřeží Kalifornie a další nepřesnosti. Taky mě dostal Mega žralok!!! Ano opravdu existoval Megalodon, jen ty rozměry??? Zub žraloka ve filmu měl 11 stop (335,8cm) ovšem ve skutečnosti by dosahoval max 21cm a celková délka skutečného Megalodona by byla maximálně 18 metrů a ne, že by se velikostně mohl srovnat s Golden Gate Bridge. To nemluvím o zvucích které vydávala chobotnice. Film se dá doporučit snad jen lidem, které zajímá co dokáže lidská mysl zplodit.