Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (185)

plakát

Predestination (2014) 

sci-fi mám rád, cestování časem miluji, ale po první půlce jsem ověřoval, jestli koukám na správný film toho jména... přesto mě to chytlo, zahráno výborně, pak už se rozjely časové paradoxy, ale brzo bylo jasné, že to tvůrci příliš neřeší... ani technicky ani logicky... takže ke konci filmu už jsem nevěděl, kdo je kdo a proč a když to skončilo, tak jsem měl pocit, že už ani režisér neví, jak z toho ven... škoda, téma zajímavé. mohl bych se podívat znovu a zkusit do toho vniknout více, ale radši si přečtu předlohu.

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

jednu hvězdu za tu první půlhodinu a nápad s papouškem, pak už to byl takový úlet, že jsem se ani nedodíval

plakát

Projekt minulost (2015) 

Cestování v čase mě vždy bude bavit, v tomhle případě to není příliš vědecky, dalo by se z toho vytěžit více a závěr je úplná zkratka, ale pokus to byl dobrý a čisté 3*, i když za tu roztřesenou kameru bych s chutí jednu hvězdičku strhnul!

plakát

Zkažená úča (2011) 

Výborně zahrané od Cameron Diaz, drží se své role, s ničím se příliš nemaže, pořád vypadá dobře, k tomu dobře obsazené vedlejší role, komedie, která pobaví a za mně lepší 3*.

plakát

Soudce (2014) 

Výborně sehrané drama... Soudce je ten typ člověka, který si nepřipustí, že by se mohl mýlit.

plakát

Ant-Man (2015) 

Zábavná marvelovka s trochou toho x-menovství díky zmenšovacímu obleku, ale protože tato vlastnost se tak často netočí, dávám čtyři hvězdy.

plakát

Poupata (2011) 

Dost depresívní, protože uvěřitelný film, o bídě života, závislostech, živoření, každodenním přežívání... dobré si připomenout, pokud člověk nevnímá, že tohle vše někde kolem něj existuje.

plakát

Deadpool (2016) 

Na Marvela slabší, lehká parodie na filmy o super-hrdinech, mutantech a různých x-menech, občas dobré hlášky, rozumná animace, Reynolds se snaží... za mě slabší tři hvězdy.

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

dobře natočené a velmi dobrý náhled do podsvětí, protože to přece jen není něco, co by běžný člověk pobral při svém běžném životě.