Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Rodina Sopránů (1999) (seriál) 

Náhled do gangsterovi duše. Tenhle perfektní seriál dopodrobna vykresluje strukturu a hiearchiji jedné mafiánské rodiny z Jersey. Precizní vystavění charakterů postav, způsobu jejich smýšlení, činů a nevyhnutelných osudů nemá obdoby. Některé jednotlivé epizody jsou sami o sobě geniální díla na které nikdy nezapomenu (např. nahánění čečence v lese, nebo vypořádání se s práskačem na lodi). První díly mají pomalejší rozjezd, ale nakonec se vám Tony Soprano a jeho nohsledi vryjou pod kůži

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Všechny série s Charlie Sheenen jsou absolutní bomba a špička sitcom žánru. Po jeho odchodu se z toho stává jenom průměr... škoda.

plakát

Biřmování (2016) 

Určitě to neni komedie jak se tady píše, ale spíš odlehčený drama. Jednoduchý feel-good filmeček s každodenním lidským příběhem.

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

První díl je perfektní, odkazuje na původní film a bere si z něj, stylem i příběhem, to nejlepší. Zbytek je bohužel pouze průměrná kriminálka, kterejch dávaj v TV desítky.

plakát

Nejdelší den (1962) 

Jediný co se dá filmu vytknout je jeho délka, ale i ta se dá zvládnout. Jinak je to prvotřídní válečnej masterpiece.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Strašně ulítlá prdel. Pro mě o dvě třídy lepší než jednička, která mi přišla taková utahaná, kdežto tohle má říz od začátku do konce. Například Liamovo cameo je naprosto geniální. Těšim se na další film od MacFarlana, protože se lepší a lepší.

plakát

Duch doby - Stále kupředu (2011) 

Prvních 40 minut o vývoji člověka a jeho mysli po porodu je výborná, ale jakmile se začne o ekonomice, střídají se téměř geniální myšlenky s naprostejma blábolama. Postupem času se autoři zamotávají do megalomanství některým "mluvících hlav", kteří se snaží poučovat celý svět jak by měl žít. Tvrzení že hned den po zrušení pěněz klesne kriminalita na celém světě o 95% je už jen úsměvná třešnička na dortu :-D

plakát

Maléry pana Šikuly (1999) 

Chce to přečkat prvních nudnejch 20 minut, pak se to slušně rozjede. Neni to vyložene komedie kde by se člověk řezal smíchy, ale spíš taková pohodovka, která vás donutí zamyslet se nad svym pracovnim životem ve stylu: "má to všechno vůbec nějakej smysl?"...

plakát

Pomáhat a chránit (2011) 

Gleeson sice hraje dobrýho šmejdskýho fízla, ale jinak tenhle film v podstatě nemá co nabídnout. Humoru je pomálu a s thrillerem (což je tad napsáno) to podle mě nemá nic moc společnýho. Celkem jsem se nudil.