Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Superlék (1998) 

Dvě hvězdy za herecké obsazení. Wayans umí pobavit, Spade je jako záporák dostatečně slizký a Lillard jako spolubydlící / podivín dává filmu taky jinoun tvář. Ta třetí za scénář. Jisté spojitosti s filmem "Zamilovaný profesor" jsem se sice za mák nemohl zbavit, ale Wayans musí řešit naprosto jiné problémy, než-li Murphy a tak scénáristovi palec nahoru.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Jedna hvězda za ústřední velmi sympatickou buddy dvojci Hardyho a Pinea a neskutečně sexy Witherspoon a druhá hvězda za některé libově natočené scénky, kde McG ukázal cit pro akci. Jinak nuda, nuda, šeď, šeď.

plakát

Dům II (1987) odpad!

Pro někoho povedené, já to třeba ani neměl sílu dokoukat do konce. A to se mi stává zřídka kdy.

plakát

Honba za lesním mužem (2006) 

Hvězda za fakt, že ačkoli je to neskutečná kravina se spoustou upadajících herců, dalo se na to vydržet koukat až do konce.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Dvě hvězdy za Kaminského kameru, třetí za autentický výkon Toma Hankse a čtvrtá za poutavou režii Spielberga, díky které ani 169 minut plných střílení a explozí nezamrzí. Jeden z nejlepších válečných filmů, jaké jsem kdy viděl.

plakát

Nad košem (1994) 

Hvězda za opravdu fungující dramatickou atmosféru, druhá za herecký výkon Shakura a Leona a třetí kvůli poctě basketballu.

plakát

Kronika (2012) 

dvě hvězdy za promakanou vizuální stránku (Trank musel vypustit to dítě v sobě nejvíce co mohl), třetí hvězda za děj a čtvrtá za herecký výkon DeHaana.

plakát

Bod zlomu (1991) 

2 hvězdy za příběh, třetí za až nezvykle testosteronovou režii paní Bigelow a čtvrtá hvězda z nostalgie - za neskutečnej devadesátkovej feeling.

plakát

Dům (1985) 

Klasika, která nevadí. Už kvůli všem těm příšerám. Nejbéčkovitější horor, který jsem kdy viděl. Takové lepší 2 hvězdy.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Přestože je to sakra dobrá komedie, na 5 hvězd to není. Ale já tu pátou dám už jen z nostalgie. Na téhle sérii jsem vyrůstal.