Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Mucím říct, že muj původní nezájem k filmu a vzniknuvší po prvním shlédnutí byl opakovanou projekcí otupen až k oblíbenosti celého filmu. Stručně řečeno - napočtvrtý jsem film docenil skoro po všech stránkách :)

plakát

Jurský park (1993) 

Letos (2013) jsem byl zatím jenom jednou v kině a to zrovna na Jurském parku, nutno říct, že volby vůbec nelituju, právě naopak. Co se týče 3D, tak je mi obecně dost ukradený, ale tady se konverze dost povedla. Ale největší zážitek byl vidět přílet na ostrov za doprovodu geniálního Williamsovo soundtracku a T-Rexovo první procházku a jeho dunivý řev.

plakát

Scooby-Doo! Upíří hudba (2011) 

Proč, proč, proooooč?!!! Musí dabing opět dělat ty mutující puberťáci jako u krále skřítků! To je takový problém sehnat originální hlasy? Ach jo, to se radši podívam v originále, než mutující Shaggy.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Nuže, z odpadu ten film tahá jen přítomnost Rocka (i když šíleně blbě napsaná role) a Bruce. Druhá hvězdička je pouze za to, že se film nebere vážně.

plakát

Scooby-Doo a král skřítků (2008) 

Jakkoliv mám Scooby Doo filmy velice rád, tak tenhle mi kazí totálně zprasené obsazení dabingu :(

plakát

Pěsti ze železa (2012) 

Stalo se vám někdy u filmu, že jste si říkali "kdyby tu nebyl hlavní hrdina, vadilo by to vůbec?" :D Crowe si film nehorázně krade pro sebe a jenom za něj ty 2*. RZA už by se nikdy neměl postavit před kameru, za kameru možná ... u reklam a klipů.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Právě jdu z kina a jsem nadmíru nadšen :D Pokud neberete Neočekávanou cestu jako samostatný film (což se ani nedá), tak se jenom těžko hledají výtky. Dobrá akční scény nezáživné a docela nepřehledné, skřeti jsou ošklivý tím nedobrým způsobem a vystřihnout 15 minut by neškodilo. ALE!!! na druhou stranu jsem takhle spokojený u filmu nebyl už dlouho. Velmi příjemné skoro tři hodiny putování a dobrodružství sympatické skupinky uběhly jako voda a klidně bych seděl v kině dalších 6 hodin jenom abych viděl zbytek. Ne u mě se nadšení nedá svádět na nostalgii, LOTR dvakrát nemusím a rozhodně se nepočítám v jeho uctívače. Hobit je ale po prvních záběrech moje srdcovka :)

plakát

Skyfall (2012) 

Jedna otázka: Kde k čertu Bond vzal auto s kulometem? V kontextu předchozích dvou Bondovek to nedává vůbec smysl. A ano pochopil jsem odkaz, ale .... GRRRRRRRRRRRRRrrrrr

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Scénáristovi zodpovědnému za tenhle paskvil, bych jako trest uložil sledovat tohle "dílo" pořád dokola. O to víc mě tohle mrzí, když jsem jedničce napálil 5 hvězd a tady to uniklo odpadu jen o fous. Nejdelší hodina a půl mého filmového života.