Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (446)

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Je skvele, ze takovehle filmy se jeste porad toci. Poctiva vypraveni, ktera maji oblouk, myslenku, propracovane postavy, vybrousene dialogy a vyborne herce. Lepsi betlem jen tak neuvidite.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Tenhle film by si mel cas od casu pustit kazdy, kdo se chce ujistit, ze jeste neni citove okoraly.

plakát

Už jsme velký! (1990) (pořad) 

Reklo by se, o co jde, ze. Japonske decka vyrazi na svou prvni pochuzku. Ale pak s nima prozivate kazdy jejich nejisty krok, brecite jak zelvy, kdyz netrefi do spravneho baraku, a kousete nervama polstar, kdyz se mlademu vyjebou z prenosky ryby na chodnik. Totalne naplnujici zalezitost, pri ktere vam budou pukat vajecniky jak popcorn.

plakát

Zlá krev (2017) (seriál) 

Paradni herecky koncert, ktery ma vic vrstev nez cibule.

plakát

Boj o moc (2018) (seriál) 

Geniálně napsaný seriál, který vás drží pořád ve střehu. Sympatická není ani jedna postava, ale je zábava na ně koukat.

plakát

Psí ostrov (2018) 

Podle meho se Wes vypravecsky porad zlepsuje. V Psim ostrove rozehrava spoustu temat, pritom ale zvladne cely pribeh udrzet pohromade a podat ho s lehkosti. Koukat na svet jeho optikou me hrozne bavi.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Raketa se slabším startem, ale o to lepším letem a přistáním. Každý další díl je lepší než ten předchozí a občas je to až strašidelně realistické.

plakát

Šéfkuchařův stůl (2015) (seriál) 

Fantastický dokument o nejlepších světových šéfkuchařích, který je opravdové žrádlo. Jak tématicky, tak vizuálně. A daleko přesahuje hranice kuchyně - každý díl je pojednáním o vášni, kreativitě a lidských povahách. Takhle na papíře to možná zní snobsky a debilně, ale funguje to.

plakát

RuPaul's Drag Race (2009) (pořad) 

Tahle show hrave strci vsechny Americke topmodelky do kapsy. Je kreativnejsi, vic crazy, bitchy a plna nezapomenutelnych hlasek. Doporucuju sjet sezony 2-7. Jen u poslednich rad se zda, ze tvurci uz moc tlaci na pilu, strihaji, polishujou a vymysli, jak to udelat vic dramaticke, coz vede k lehke sterilite, ale porad je to koukatelne. Az je mi nekdy lito, ze nejsem chlap a nemuzu byt drag queen.