Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (197)

plakát

Hotel Artemis (2018) 

Je to jako sledovat pohárový zápas. Jodie Foster je kapitán a zbytek jsou hráči z béčka. V průběhu filmu pak z lavičky naskočí Jeff Goldblum. Moc toho ale bohůžel nepředvedl. Snaží se, ale nevypadá ani trochu jako nelítostný gangster. Největším mínusem filmu je dle mě nevyužitý potenciál Davea Bautisty. Chybí tu 2 scény navíc, kde všem v místnosti urve hlavy aby to byl skvělý film. Hlavní hrdina je tak nevýrazný, že ho přehrávají všichni herci v hotelu. Není to jeho chyba spíše režiséra, který se nemůže rozhodnout, komu dá více prostoru. Je to jako John Wick bez Johna Wicka.

plakát

Mumie (1999) 

Duo Fraser a Weisz je můj oblíbený filmový pár.

plakát

Vzpomínka na Titány (2000) 

Denzel jako skvělý řečník si tu jede vlastní ligu. Herecky převyšuje všechny kolegy a je radost se na něj dívat. Líbí se mi jak scénáristi používají proslovy jako všeholék na všechny životní trable a neshody. Co se mi nelíbí jsou scény ze zápasů. Jsou to podle mě nejhůře natočené sportovní scény vůbec.

plakát

Princezna Nevěsta (1987) 

Po 3 minutách jsem si říkal v hlavě co to kurňa je? To vypadá jako nejlepší pohádka co jsem kdy viděl a je to asi tím, že je to opravdu nejlepší pohádka, kterou jsem kdy viděl.

plakát

Talentovaný pan Ripley (1999) 

Matt Damonova cesta z "no homo" na full homo ke konci filmu. Neuvěřitelný co Ripleymu všechno projde. Skvělá reklama na Itálii.

plakát

Favoritka (2018) 

Skvělý souboj mezi Emma Stone a Rachel Weisz. Mám rád filmy, kde jdou 2 těžké váhy proti sobě. Byl jsem na straně Emmy v první půli, ale v druhé se mé sympatie přelily na stranu Rachel. Je to film plný reálných postav a jejich chování odpovídalo asi tehdejším zvyklostem a je postavě Rachel Weisz patří respekt za to jak se vypracovala.

plakát

Král komedie (1982) 

De Niro jako nejotravnější filmová postava všech dob. Dlouho mi vrtalo hlavou, jak mohl tenhle film mít happy end, protože otravný Pupkin si to opravdu nezasloužil. Chvílema jsem si říkal jestli tohle není zas jedna z těch snových sekvencí. Jsem rád, že jsem tohle viděl až po zhlédnutí Joaquinova Jokera. Je to až neuvěřitelné, kolik si toho od Krále komedie vypůjčili.

plakát

Mys hrůzy (1991) 

Všechny scény s de Nirem byly za 6 hvězdiček. Scény bez de Nira bohužel, tak dobrý zas nebyly.

plakát

Krvavý příliv (1995) 

Skvělý souboj top herců. Tony Scott znova ukazuje svoje kvality. Training day Denzel je nejlepší, ale tenhle Denzel je pro mě jasná dvojka. Když jsem slyšel Star Trek narážku, tak si říkám, že stačí změnit 10% scénáře a tohle mohl klidně být scifi film odehrávající ve vesmíru o souboji o kapitánský můstek.

plakát

Kontakt (1997) 

Poutavý příběh kde je na jedné straně lidská touha a nekonečná zvědavost a proti ní náboženská slepota, kde jsou fakta vykládana jak se komu hodí. Jako fanoušek vědy doufám, že ten zkurvysyn Drumlin se smaží v pekle, protože většího slizouna člověk by těžko pohledal. Byl skvělou protiváhou super sympatické Jodie Foster. Vypadá přesvědčivě jako vědkyně a má charisma na rozdávání. Jsem přesvědčen, že bych se asi na místě McConaugheyho zachoval stejně.