Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Nejlepší scéna - Jak si Jonah (nevzpomenu si na filmové jméno) vezme onu zmíněnou drogu (Jeffreyho) a začne šílet, že má infarkt a Aldus mu řekne, ať hladí zeď, u toho jsem se doslova válel smíchy. Jinak velice vtipná komedie, která mi s přítelkyní zpříjemnila silvestrovský podvečer.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Nečekal jsem od toho nic víc, než komedii pro 14-leté děti, ale nakonec mě snímek dočista uchvátil! V žádném případě jsem nečekal tolik brutality, ale nebylo to na škodu a navíc ten mustang..nemůžu jinak!

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Nebýt místy až velice trapných vtipů, které mě dost znechucovaly (přecejen hláška "Byl jsi vegan, ale teď jsi prďan." by rozesmála možná tak moji 4-letou sestřenici, ale mě teda ne), moje hodnocení by bylo vyšší. Ale jinak docela dobrá podívaná.

plakát

Tekken (2010) 

Až na pár maličkostí (většina soubojů předpovídatelných, porážka mého nejoblíbenějšího Eddyho, nebo bigamie hlavního hrdiny) se mi to moc líbilo. Ale jsou to opravdu jen pro mě nepodstatné maličkosti, nikdy nic není přesně podle nás, ani v životě, takže jim tohle odpouštím a dávám plný počet.

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) 

Už nikdy nedám na hodnocení zde na csfd. Na to, že to má jen 36%, se mi to nějak moc líbilo. Líbily se mi zakomponované vzpomínky z války ve Vietnamu (ty žluté čáry od kulek bych oželel). A ještě jedna taková maličkost, když se kukuřice začala chovat jako živá, přišlo mi to celkem k smíchu. Ale jinak pro mě velice dobrá podívaná.

plakát

Drive (2009) (studentský film) 

Ty jo, fakt dobrý, Milane, smekám kloubouk! Šimon, to je panečku herec! Kam se hrabou některý dnešní filmy, takhle dobře vybranou napínavou hudbu jsem dlouho neviděl:)

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Nechápu, co na tomhle filmu všichni vidí. Mně se zas tak moc nelíbil. Film sám o sobě by možná nebyl tak špatnej, ale ten soundtrack mi zkazil celý prožitek z filmu. Absolutně nevhodně vybrané písně (R'n'B se mi teda do scén, ve kterých hrálo, ani trošku nehodí), navíc u celýho filmu hrály podobný písničky, ale ani jedna se mi nelíbila, nikdy jsem na tohle nenadával, ale tady mi to fakt vadilo.

plakát

Bundy: Dítě Ameriky (2008) 

Asi jsem čekal něco víc...škoda, že Kane Hodder nedostal větší prostor, v podobných slasherech ho vždycky rád uvítám... Ale špatný to taky nebylo, docela zajímavý. A stejně jsem se na to díval jenom proto, že je to profil jednoho z nejznámějších amerických sériových vrahů.

plakát

Disaster Movie (2008) 

Strašná blbost, nesmírně trapnej "humor", ale dávám jednu hvězdičku za Guru Shitku.

plakát

Halloween (2007) 

Může být něco brutálnějšího? Hlavně ta první vražda, připadalo mi to jako ve skutečnosti, žádná laciná pozlátka jako v typických amerických moderních hororech. Rob Zombie prostě horor dělat umí!