Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (177)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Postavy: Trojan je magor, kterej zahraje všechno a za to ho mám rád. Issová je nadržená blbka, která chce vidět moudí. Neužil je zoufalej vesničan po třicítce s kastrolem na hlavě. Novotný je zasranej sparťan a přes to nejede vlak. Tichý Krobot bez chuti ale s chutí. Smutný Šimčík je super dancer, super cooker a taky je nejhorší kuchař na devítce. Myšička = Mahjong. Babčáková nestojí ani za hovno stejně jako její buzna kamarád/přítel a pak je tu ambiciozní kráva Krobotová. Epizody: Bohužel ani tady se "třetí hvězda" neubránila stejnýmu poklesu jako okjesní pjeboj a střídají se solidní s trapnými epizodami. Prušinovský by se měl naučit být více konzistentní v těhle komediálních seriálech.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Proč pořád musí hrát Clint Eastwood podobné role? To se nedokáže přzpůsobit i něčemu jinému jako třeba Al Pacino, nebo Robert De Niro. Schválně jsem napsal tyto herce, protože jsou zhruba ve stejné věkové kategorii ale vidět Clinta po tolikáté v podstatě ve stejné roli je už trošku otravné a jestli tohle měl být návrat ke zřejmě poslednímu filmu, tak prostě vyloženě divné. Amy Adams a Justin Timberlake byli dobří a když oni byli na scéně, jako by ten film dostal nový rozměr, škoda že nedostal větší prostor John Goodman. Amy také zachraňovala emočnější části filmu ve kterých byla fakt výborná a pro mě byla jednoznačně ona tou hvězdou filmu, a nakonec díky ní působil i tak pozitivně na jeho konci. Škoda, že ta sportovní vložka a hlavně práce scoutingu byla tak ořezená a vypadala tak až strašně moc jednoduše, nereálně. Z toho šlo vytáhnout opravdu více a film by tak působil mnohem zajímavěji z tohoto pohledu. Takhle je to spíš jen o vztazích a tak jsem nakonec i ten film bral. Nikoliv jako sportovní. Škoda toho ale k pozdnějšímu sobotnímu večeru jsem ani žádný vyloženě náročný veletoč nechtěl, takže s oddychovkou tohoto typu nakonci zavládla spokojenost :)

plakát

Gangy očima Rosse Kempa (2006) (seriál) 

Seriál, který stojí za pozornost. Pohled tam, kam se normální lidi naštěstí nedostanou...

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Z toho filmu by si každý měl zapamatovat jednu myšlenku a řídit se jí a to je, že by člověk měl žít přítomností a co nejvíce z ní vytěžit. Jinak jsem od toho očekával takovou klasickou americkou středoškolskou bejkárnu ale k radosti mé osoby se naštěstí nic takového nekonalo.

plakát

U Konce světa (2013) 

Dvojka Simon&Nick prostě nezklame a k sobotnímu večeru super film. Jdu si vymyslet svojí mapu na tah :-)

plakát

Top Gear - The Burma Special (2014) (pořad) 

Zase se jim to povedlo. Úžasný speciál v nádherné zemi. U scény na koních jsem opravdu brečel smíchy a díky těmhle třem se mi to stává často. Neznám zábavnější pořad a ani nechci znát. Snad tihle borci ještě dlouho vydrží dělat takovou fantastickou práci :)

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Takový ten pocit, když vás film vtáhne a už nepustí.. přesně to se děje tady. Boží postavy, akce, soundtrack, scény... a jedna z nejzábavnějších scén u akčního filmu co jsem za dlouhou dobu viděl a to autobusová zastávka.

plakát

Machři 2 (2013) 

Bylo to až moc přehnaný. Jednička byla normálnější, přesto si myslím, že pokuď si ten film pustí rodina ve volným večeru, tak se pobaví. Jako jednotlivec bych to asi nedal, proto 2 hvězdy.

plakát

Pušky, puky, pivo a psi (2013) 

Výborný dokument o armádním hokeji za komunismu podaný zábavnou formou, kde ale nechybí i smutná éra té doby a její popsání z pohledu hokejistů. Potěšili hlavně kladeňáci balík a čavar (Milan Nový a Vladimír Kameš).

plakát

Kdo přežije - Vanuatu (2004) (série) 

Pupkáči a blbci zároveň v hlavní režiji. Jedna z nejslabších řad.