Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Seriál na kterém jsem vyrůstal a který mě stále baví a i nové díly mají něco do sebe. Je to sprosté opravdu hodně, ale také zatraceně vtipné a některé hlášky kolují mezi mladými lidmi stále. S Cartmanem, Stanem, Kylem a Kennym, ale i dalšími obyvately SP se opravdu bavím a určitě tomu nebude jinak i u dalších chystaných dílů. Některým lidem se SP nelíbí kvůli použitým výrazům v seriálu, což je pochopitelné. Ale je potřeba si uvědomit, že Matt Stone a Trey Parker jsou géniové, kteří si z každé věci, události a osobnosti chtějí udělat maximální prdel ať už je to tragédie, nebo naopak a bez sprosté mluvy to prostě nejde a tyhle dva borci to prostě umí jako nikdo.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Naprostá Bomba! Seriál, který neomrzí, dokonalé zobrazení války a putování roty E pluku 101. výsadkové. Doplněno některými účastníky války, kteří vypráví jak to doopravdy bylo.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Ani nevím co po čtvrtém shédnutí všech tří řad dodat. Prostě jsem si tu partu a ten seriál zamiloval a nemůžu se dočkat nové řady. BAZINGA! ---------------------------- #edit1: Po 4. řadě přesunuto mezi oblíbenými seriály na samotný vrchol žebříčku.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jedním slovem masakr. Nemá to chybu prostě. Už se nemůžu dočkat třetí řady.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Mafie je můj šálek kávy, takže si ten seriál fakt užívám. Druhá řada byla slabší, doufám, že se tvůrcům povede třetí řada lépe. Obrovský + za použitá jména pravých mafiánů vyjma hlavního hrdiny. Třetí řada zatím velmi povedená, snad se tvůrcům povede udržet tuhle kvalitu. Jsem moc zvědav na čtvrtou řadu, po které se nejspíš rozhodnu jestli pronikne do mé TOP 10 seriálů.

Všichni starostovi muži

Všichni starostovi muži (1996)

Sitcom, který provází skvělá parta lidí na radnici v New Yorku, která řeší všechno možné . Hodnotím pouze první čtyři řady seriálu, protože zde exceloval skvělý Micheal J. Fox v seriálu jakožto Mike Flaherty a bez něj už seriál nebyl tak kvalitní a zábavný. A nesmím zapomenout ani na Alana Rucka ( Stuart Bondek ) ztvárňujícího asi největšího sexuálního devianta na radnici a jeho vynikající hlášky. Seriál nelze jinak, než doporučit.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Geniální a návyková záležitost tenhle seriál.