Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Můj kamarád drak (2016) 

Úplně úžasný film, těšila jsem se na něj od té doby co jsem spatřila trailer, což bylo nejspíš někdy na jaře. A můžu říct, že mě vůbec nezklamal, ba naopak ještě víc překvapil. Eliot, ohromný zelený kamarádský drak, se prostě chová v některých ohledech jako domácí mazlíček, kočka či pejsek a člověk si to prostě uvědomuje a je to kouzelné. Film nabízí i nádhernou krajinu Nového Zélandu, no je to fakt podívaná.

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Tak málo nadšená jsem snad z žádného animováku v poslední době nebyla. Až jsem z toho celá smutná, že to tak dopadlo, z traileru jsem byla úplně nadšená, že jsem se na to tak neskutečně těšila a pak přišlo zklamání. Nevím čím to, prostě mě to přišlo celou dobu strašně smutné, i když tam byly některé super momenty. Nejvíc mě fascinovalo zalévání kukuřičného pole a to je asi málo.. Jako vzhledově byli všichni strašně roztomilý, krvelačný človíček :-D liška, ježečci a tak... Ale prostě asi tak nějak o ničem no. Krajinky a světlušky super, ale zklamání.. :-(

plakát

Noc v New Yorku (2014) 

Tak zase se podařilo objevit pěkný film. Oba dva herci mi byli velmi sympatičtí. Chrise jsem se pořád snažila někam zařadit, ale ještě jsem na to nepřišla, ale je na něj pěkný pohled a sympaťák a ještě pomáhá ženě v nesnázích. Člověk by až nečekal kolik se toho může za jednu noc v jednom městě stát a co se všechno dozví. Teda něco jsem se nedozvěděla, jak vypadaly ty dva obrazy zezadu a jaké povzbuzení měla na hodnocení služeb, že ji to vykouzlilo krásný úsměv na rtech. Ale za to přece nemůžu nic srazit a ani za to, že vlastně nevím jak se jim to pak podařilo s čím se oba v noci potýkali, ale to už by byl jiný příběh ;-) Za mě velké překvapení.

plakát

Trabantem do posledního dechu (2016) 

Byla to fakt velká sranda od začátku až do konce. Kdo se chce pobavit, tak směle do toho, kino se smálo fakt celé. Další díl trabantů, v televizi to budou muset, ale občas vypípat. Film má fakt super momenty a někdy i velké útrapy, rozbitá auta, nemoci, ponorku. A skvělé záběry z kamer, dronu, ty časosběry taky pecka. Občas se mohl člověk ztratit v čase, a nebo v místě, mapka by se hodila ;-) Jediným mínus je, že ta cesta byla fakt tak dlouhá a všechno tam vecpat, co žlutý cirkus zažil by byl asi velký oříšek. Takže super, že bude seriál. Překvapilo mě, že jsme vlastně nic neviděli z toho měsíce co čekali než dostanou auta. A ty titulky, krátké, výstižné, ale nevím kdo je přečetl, celkem malé písmo.. ;-)

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Osobně bych se na takovýto film nikdy nekoukala, ale byl mi doporučen. Vzhledem k tomu, že jsem už dlouho neviděla žádný pěkný film, tak tenhle stál za to.. Ano je smutný, aby taky ne, když je válečný. Ale jsou tam i veselé momenty, kvůli kterým jsem ten film dokoukala. Překvapil mě i výběr vypravěče, to bylo opravdu svérazné. Sice už se na něj asi znovu nepodívám, především kvůli té válce, tak jsem ráda, že jsem ho viděla..

plakát

Stážista (2015) 

Tak tenhle film byl fakt dokonalý, už upoutávky slibovaly hodně, že to bude zajímavé a vtipné zároveň. Anne Hathaway je moje velmi oblíbená herečka a s Robertem De Niro fakt skvělá kombinace. Ti dva se super doplňovali. Klidně bych ten film viděla znova, uběhl nějak rychle na to, že má dvě hodiny ;-)

plakát

Věčně mladá (2015) 

Wau... Za prvé moc nechápu, proč tenhle film byl tak málo nasazený v kinech, ráda bych ho tam viděla, ale neměla jsem to štěstí. Svým způsobem byl film vlastně z většiny smutný, z pohledu Adaline, ale bylo to na druhou stranu i romantické a krásné. A nakonec to všechno dobře dopadlo. Zanechalo to ve mě mnoho otázek a obdiv v hlavní hrdinku a měla krásné pejsky ;-)

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Ať si kdo chce co říká, mě ten seriál docela baví.. Na český seriál mi to přijde super... Některé postavy mi k srdci teda nepřirostly, inspirace znamením mi přijde docela dobrá a jak o tom v průběhu série přemýšlí postupně i ostatní jestli byl Ryba nebo Rak, to je taky fajn.. ;-) Nejlepší je tam teda Trojan, vlastně kvůli němu se na seriál koukám ;-)

plakát

Čarovný les (2014) 

Jak jsem tak lehce pročítala názory ostatních, tak mé jsou velmi podobné.. Film mohl podle mého skončit tak po hodině a čtvrt... To ostatní bylo takové zvláštní.. Ani mi nevadilo propojení čtyř pohádek v jednu.. Jen ty pohádky pak nedostaly tolik času, kolik si zasloužily. Popelka měla pořád stejné šaty na ples a místo kočáru utíkala pěšky přes les.... Propojení princů, mi ale přišlo hodně vtipné, jen byly trošku namyšlení... Čáru přes rozpočet udělal princ v druhé částí, kdy už ženat líbal pekařovu ženu, která důsledkem toho spadl do rokle nebo kam.. To se jako fakt moc nepovedlo... Přišel mi taky zvláštní konec.. Popelka radši zůstala s pekařem, Jackam a Karkulkou místo, aby šla za princem, který ji vždy bude milovat.. Ani nevím kde skončil... Jsem z toho filmu zmatená... Jo a čarodějnice ta se z toho snad zbláznila a zmizela.. Muzikály mám moc ráda, ale tenhle fakt nevím...

plakát

Něžné vlny (2013) 

Dlouho jsem se u nějakého českého filmu tak nepobavila.. Bylo to úsměvné, někdy kouzelné a asi i něžné... Jemně podaná naše minulost, naštěstí na ni moc netlačili, ale jen se tam občas ukázala.. Podle mého prostě takový klidný film, ale příjemný.. ;-)