Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

No sakra. Kapitán Indie to zvládl ukočírovat a rozdrtil mě na celé čáře. Postupné zatápění pod vztahovým kotlem každou minutou, trocha vtipu, trocha šarmu, naprosto přirozená, netrapná ústřední dvojice a opravdu skvěle ukočírovaný a o to víc drtivý závěr. Kdo by nechtěl něco podobného prožít. Už dlouho jsem nenarazil na tak příjemnou a překvapivě silnou romantickou konverzačku. Stačí se nechat unášet. 9/10 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc krásný a milý film, trochu mi připomínal typické festivalové filmy a na festivalu by se určitě vyjímal. Spousta dialogů mezi hlavními herci, na kterých to vlastně vše stojí, ale nevadí to, jelikož je to vtipné a postupně se o postavách dozvídáme něco více a navíc sledujeme jak mezi nimi roste láska. Co mě vážně moc mrzí je konec, který je bohužel nejasný, i když já doufám v ten šťastný. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem doufal, že to Chris ze svého režisérského postu ukočíruje lépe. Hudebník Nick je sice sympaťák, který schytává jednu životní ránu za druhou, ale oblíbíte si ho. Možná si i trochu oblíbíte ztracenou Brooke, ale to nestačí. Film se potlouká od nikud nikam, není zde žádná gradace, nějaké překvapení, proste nic, co by tuto "romanťárnu" pozvedlo aspoň o stupínek výš... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)
  • Brooke (Alice Eve) sa Nickovi (Chris Evans) predstaví menom Carrie. Odôvodní mu to tým, že meno si vymyslela podľa postavy Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste (od r. 1998). Alice Eve si zahrala vo filmovom pokračovaní seriálu Sex v meste 2 (2010). (toi-toi)

Reklama

Reklama