Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Herkules (1997) 

Po Lvím Králi můj druhej nejoblíbenější z devadesátek, takový už se netočí.

plakát

Adresa: L.A. (2012) (seriál) 

Po druhé sérii přidávám hvězdu navíc. Parta mladých lidi seskupených na jednom místě, každý má svůj sen, jak prorazit v L.A.. Pokud máte občas taky sny, že bojujte o místo v showbyznysu, tak je to právě pro vás:). Navíc casting je dokonalý, z herců vyzařuje, že si tohle natáčení úžívají.

plakát

Projekt X (2012) 

Jako kdybych koukal na sled všemožných klipů na youtube...a já rád klipy na yt :)) . Pro trpící komentáře, nedělejte z toho něco, co to není a nemělo být.

plakát

Oddělen (2011) 

Dobře je to jednostranné, ale to neznámená, že né reálné. Je to míchanec depresivních pocitů a určitě si tam najdete ten vlastní. Adrien tím prochází jako prokletý básník, vypraveč, co to dusí v sobě, maskovaně svým one touch pohledem. Pokud milujte tyto filmy a mě to přípomínalo například "Přícházím s deštem" , "Drive" , budete tento film milovat, aniž byste ho dokoukali.

plakát

Kronika (2012) 

Je to zvláštní, ale pět hvězd dávám málokdy a pečlivě, v první půlce jsem to chtěl dokonce vypnout, ale čím déle jsem se na to díval, tím víc jsem to prožíval a z postele se snažil rozmáčknout pomeranč a ten konec mi zvedl hladinu adrenalinu, že půjdu proti proudu. Viděno v Blue-ray, v nižší kvalitě poloviční zábava.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Ti herci si to opravdu užívali:) Kdo by to byl řekl, že po letech odmítání Allena, mě nakonec roku 2011 dostane.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Před lety jsem na to občasně kouknul na axn..před týdnem jsem si jen tak ze zvědavosti stahnul a skouknul 21 sérii...během nasledujících tří dnů jsem skouknul série 20 19 18 a jedu dál..myslim, že to mluví za vše :) (23.12.2010)

plakát

Sociální síť (2010) 

Nedokážu o tomhle filmu smýšlet jako o filmu, celé to probíhá dost dynamicky a v hlavě se vám jen točí sakra, škoda, že jsem u toho nebyl. Tenhle prostý jednoduchý nápad tu ležel roky na zemi a on ho prostě sebral.