Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Dal bych víc, kdyby nám byl ukázán i soudní proces nebo vražda, bylo by to delší, ale já mohl usuzovat společeně s dvanácti muži. Takhle jsem byl jen vystaven jejich domněnkami, na které jsem nemohl přijít sám a musel je přijmout bez možnosti je kriticky zhodnotit.

plakát

Middletonská romance (2013) 

Romantika s lehkostí, scény, které jsou vizuálně parádní a nechybí tu ani roztozmilé detaily. Jen škoda, ze se film snaží být moc komplikovaný a občas zoufale tlačí na pilu. I přesto je to nadprůměr současných romanťáren a ta škola...!, kam se hrabou naše chladný, civilní univerzity zastrčený do centra vedle mekáče.

plakát

Dočasný domov (2013) 

Sorry, ale životní příběhy aktérů, jsou už několikrát zfilmovány a dějou se dnes a denně, dokážu se nad tím zamyslet aniž bych musel vidět tenhle film.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Co nám tyhle filmy říkaj, že když někdo umírá, stane se z něj chcipák, že starší chlapi chtěj mladší holky, že někdo není tak sebevědomí, jak by měl být a že existuje puberta? Tahle konverzačka vám něřekně zhola nic nového, tohle je jen pro pár herců, kteří si chtějí občas skutečně zahrát.

plakát

C.O.G. (2013) 

Lidé jsou různí v závislosti na jejich výchově, zkušeností, prostředí a každý z nich něco hledá. Kdo to chápe, tomu tenhle film nepřinese nic objevného.

plakát

Letadla (2013) 

Auta mi nevadila, ani šneci, ale prostředí letadel mi přišlo neskutečně infaltivní. Jakobych se díval na jeden díl z animáku, co davali na supermaxu...jo jmenovalo se to Lokomotiva Tomáš.

plakát

Spisovatelé (2012) 

Neobyčejní herci v obyčejném filmu bez špetky originality, občasné knižní frázování to opravdu nezachrání.

plakát

Mr. Morgans letzte Liebe (2013) 

Reálné vykreslení postav, ale jejich propojování a vyvíjení vztahů dost naivní.

plakát

Smrt si říká malárie (2013) (TV film) 

Kdyby to bylo podle skutečnosti, tak mě to trochu chytne. Ale takhe nám scénář nabízí jen dvě ubrečené matky, se kterýma si parkát zabrečíte, ale nevydržíte s nima soucítit celý film. Vše už jsme někde viděli a lépe.

plakát

Robin Hood (1973) 

V porovnání s ostatními filmy z té doby, graficky odfláknuté. Velmi dětské a připomínalo mi to spíše scénky Looney Tunes s Médou Bedou dohromady, než celovečerní film od Disney. Pro mě to nemělo ani nostalgické kouzlo.