Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Přesně jsem věděla do čeho jdu a taky jsem to dostala. Pohodový příjemný snímek, ale tím nechci říct, že tam nebyly některé momenty smutnější. Byla to taková lehčí, trochu propletená vztahová mixáž, kde se mně určitě líbilo i povedené vykreslení hlavních postav. Navíc Grega Kinneara mám jako herce moc ráda a báječná muzika k tomu byla jen bezvadným zakončením dne, kdy Martina Sáblíková dostala zlato na ZOH za svojí nezapomenutelnou pětitisícovku. A ten konec? Dneska jsem jim to přála:-) ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

"Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř," a psát komentáře k filmům, které se mi vážně líbily, je pro mě vždycky mnohem těžší, než komentovat filmy ostatní. Je tolik věcí, které bych chtěla svým komentářem vyjádřit, chtěla bych popsat všechny emoce, které ve mně film zanechal, popsat, jak moc mě osobně zasáhl, ale bohužel je to pro mě nejspíš až příliš těžký úkol. Ve zkratce tedy jen řeknu, že se mi tenhle film moc líbil. Nejenom protože v něm hraje Logan Lerman, kterého můžu, a Kristen Bell, kterou vždycky ráda vidím v nějakém novém filmu, a protože celá atmosféra filmu byla prostě dokonalá. Možná ale taky proto, že Between the Bars je pro mě taky jeden z velmi důležitých songů a protože bych chtěla, aby se mě někdo zeptal, jaká je moje oblíbená kniha. Každopádně život spisovatelů je podle mě velmi vděčné téma, které je zde více než zajímavě zpracováno. Přiznejme si, kdo z nás by nechtěl být spisovatelem? Slova jsou tak krásná, když se umí správně používat a živit se psaním, musí být prostě nádherné. Ovšem pro to, aby mohl být člověk dobrým spisovatelem, musí něco zažít, nasbírat životní zkušenosti, které, jak nám ukazuje film Stuck in Love, nejsou vždy zrovna nejlepší. Ovšem i špatné zkušenosti nás v životě posouvají dál a to je nejspíš to jediné, na čem záleží. PS: Kde po světě chodí takoví kluci jako Rusty a Louis? A proč je nikdy nepotkám? /// "I'm so scared right now." "I know, I know."/// The potential you'll be, that you'll never see, the promises you'll only make. Drink up with me now and forget all about the pressure of days, do what I say and I'll make you okay and drive them away, the images stuck in your head." ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hezký, tak hezký, až to bylo skoro nereálný. Ale jestli má nějak vypadat kvalitní doják, tak si ho představuju nějak takhle. Každej člen rodiny byl úplně odlišnej, každej svůj život řešil po svým a každej z nich docílil výsledků. Ať už to byli rozvedení rodiče, dcera, která se bála zamilovat, nebo pro změnu syn, kterej se bál vyznat svý city. Ani to obsazení nemohlo bejt snad lepší, každej tu svoji povahu zahrál naprosto bravurně. Jsem rád za tyhle filmy, protože nabídnou přesně to, co divák tohodle žánru vidět chce. Je škoda, že se takovýhle filmy nedostanou víc do povědomí skrz kina nebo televize. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na svete sú iba dva druhy ľudí a to nevyliečiteľní romantici a realisti.I keď si myslím že to prvé sme všetci, len niekto to lepšie ukrýva. Film vo mne zanechal hlboké emócie nie len tým, že sa na nič nehral, ale tým, že dokonalo vykreslil ľudskú povahu a emócie aj v tých momentoch kedy je to najdôležitejšie. Pri postave syna keď na párty uvidel svoju princeznú ma hneď napadol názov filmu Ako básnici prichádzajú o ilúzie. Dcéra mi prišla tiež zaujímavá a to nie len výzorom ale srdcom ktoré sa dlho bránila ukázať, no a samotní rodičia, tá symbolika, že pre svoju exmanželku nechal počas vďakyvzdania prestreté aj pre ňu, ak by sa chcela vrátiť, milé. No ale aj tak ma najviac dojala scénka v aute a počúvanie Elliot Smith-Between The Bars ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama