Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Když vezmu robotické filmy z budoucnosti, tak tenhle film je na prvním místě. Spielberg opět ukázal že umí točit filmy. Osment opět ukázal svůj talent a Jude Law jako sexrobot :) skvělé

plakát

Apocalypto (2006) 

skvělý film, ale neni to ten z těch na který se dá koukat pořád! Jendou za čas budiš! Ještě by mohli skrátit to pobíhaní po tom lese! To bylo zdlouhavé. Jinak super podívaná.

plakát

Auta (2006) 

Vynikající animovaný film. Skvěle sem se u toho bavil.

plakát

Avatar (2009) 

Po shlédnutí prodloužené verze musim konstatovat že tento snímek na mě svojí pestrostí prostředí, skvělími záběry dobrovázející skvělou hudbou opravdu nadchl.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

RUN !! WHY? I DONT SEE MY MOTHER.Brutální, krvávé a dokonale vtipné. Tohle se opravdu povedlo. Skvělý masky a efekty!!! Je to podaný tak skvěle že i u největšího masakru sem se musel smát! "Party is over". Skvělý hlášky na který se jen tak nezapomíná a kněz kterej ve jmenu boží všem zombie nakope prdel...

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Skvělý válečný "film" . Já to beru jako film rozdělenej do 10 částí!!! Užasný !! Komu se líbil Ryan tak tohle je lepší !!!

plakát

Buď v klidu (2005) 

Nějaký hlášky ujdou, ale né žeby to byl skvělý film.

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) odpad!

Taky sem hledal ten rock, ale nic no. Název měl znít Camp Shit.

plakát

Cesta (2009) 

Pěkný postapo u kterýho nechápu komu se to zase nelíbí. Atmosféra a děj vás do filmu skvěle vtáhne!! Rozhodně sem se nenudil a při scéně ve sklepě i bál. Knihu jsem nečetl a rád bych ji i přečet. Cormac McCarthy určitě udělal skvělé dílo a jak už sem zde četl, tak ho akorát John Hillcoat převedl do filmu a to se mu povedlo.