Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik originality pohromadě. Camp rock jsem shlédla nedopatřením. A už od nazačátku mi to trhalo žily. Holka s "emerickým úsměvem nonstop 24hodin denně", která se ráno budí s leskem na rty a namalovaná a následovně ze sebe dělá těžkou borku, která hraje na všechny hudební nástroje a užasně zpívá mi přišla kapku moc. Nechápu jak někdo může být tak pernamentně vytlemenej. Zápletka byla strhující. Kdo by čekal, že se popová primadona zamiluje do holčičky, která je tak hrozně nevinná, jen občas trošku zalže. Navíc bezmezně miluje svoji maminku a je taaak hodná a talentovaná. Celkově mi přijde, že ty filmy pro mladé jsou čímdál tím hloupější. Na to se můžou dívat jedině tak 6ti leté holčičky. HSM to začínalo, tímto to pokračuje. Co to bude příště? Pokud bych to měla srovnat třeba s Mezi námi děvčaty či Protivnými sprostými holkami, tak musím říct, že tyto dva zmiňované filmy jsou proti tomu úplné trháky. Sice tam taky vystupují hloupé blondýnky, co vládnou světu, nicméně to má aspoň nějakou uroveň a mezi nejinteligentější věty z filmu nepatří: "Jseš ťulpas" Bylo to hrozně slabý. Hlavní herečka mi přišla extrémně nudné a pořád vytlemená. Ani ostatní nepůsobili nijak zábavně. Jediné plus je Joe Jonas, na kterého se dalo ještě jakštakš dívat a nepůsobil tak hrozně nepříjemně a hloupě jako Zac Efron. Btw: mohl by mi někdo vysvětlit co má hip hop společného s rockem? Jeli přece na rockový tábor a jediné co se tam hrálo byl hipec či slaďounký popík Btw2: Odkdy muži nosí lesk na rty?? Viz scéna, kdy Joe a Demi spolu zpívají "This is real" ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento film hodnotit jen podle kvality, tak bych byl velmi nespravedlivý a to by si tvůrci určitě nezasloužili. Tenhle film nebyl natáčen s tím, aby dostal Oskara nebo jiné ocenění, ale měl být milý, romantický, zábavný, napínavý a to se mu do detailu povedlo. Možná, kdybych se na tento film koukal v jiné době a nikdy nebyl na žádném hudebním táboře, tak by bylo hodnocení nižší, ale protože tento film dokázal naprosto vyjádřit atmosféru jak to na takovém táboře chodí se vším všudy, tak si zaslouží 5* a moc rád se na něj znova podívám, protože mi připomene ty nádherné chvíle strávené na hudebním táboře. ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné trilogii HSM přichází Disney s dalším naivním muzikálem, který je ještě horší než jeho předchudce ze střední školy. Příběh je ještě blbější a naivnější, songy tahají ještě víc za uši a po rocku z názvu ani stopa. Ale to mě zase tak nepřekvapuje. Horší je, že svoje si to zase vydělá, protože to má vlastně i všechno, po čem třináctileté holky touží. Ostatní ale velmi hlasitě trpí a já jsem zvědavý s jakým dílem se setkáme v kinech. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)

Reklama

Reklama