Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Prostě kultovní seriál, co jíného na to říci. I když jsem ho viděl už nejmíň 8x, stále se u něho směji a válím na podlaze. Už ani nepotřebuji obraz, stačí mi zvuk. Prostě klasa, která je před spaním lepší než jakýkoliv večerníček.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Od dob Bratrstva neohrožených konečně pořádný výpravný seriál. Snímku nechybí napětí ani akce. Jedno z nejlepších knižních převedení.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

První série byla absolutně perfektní. Prvních deset dílů slabších (seznámení s postavami), pak se ale rozjela teprve ta správná akce. Neustalé zvraty mě udržovaly stále v napětí a na tyto díly (10. – 20. díl) snad nikdy nezapomenu. Ke konci první série, ale už pomalu Hrdinové ztráceli dech a bohužel s novými díly nový dech již nechytili. Škoda, ale je pravda, že vysoko stanovená laťka první sérii se těžko překonává.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Když jsem se začal dívat na první sérii tohoto seriálu, připadal mi seriál prostě divný. Tolik sexuálních scén jsem viděl zatím jenom v Californication. I přes můj první odpor jsem se, ani nevím proč, stále koukal na další a další díly. A i když si to nedokáži vysvětlit, něco udržovalo mou pozornost. Možná to byla nuda nebo nebylo na co jiného koukat, ale nakonec prostě musím říci, že seriál má něco do sebe. Kdyby se mě někdo na začátku zeptal, zda se mi libí, určitě bych odpověděl, že ne. Teď ale musím změnit svůj názor a říci, že ano.

Comeback

Comeback (2008)

Kdo by to byl řekl, že i u nás může vzniknout taový povedený seriál. Znám spoustu lidí, kterým se nelíbí. Já si ale nemohu pomoci a musím říci, že mě se prostě líbí. Hned na začátku je vidět, že se tento seriál veze na vlně populárních amerických seriálů, ale s kombinaci s českým humor toto spojení nedopadlo vůbec špatně. Je jen jediná drobnost, která mi nesedí. A tou je ztvárnění Dejdara jako vášnivého metalisty. Jeho hlas prostě není to pravé metalové.