Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Tak tento seriál je asi můj nejoblíbenější. Od prvního dílu mě to pohltilo a stále mě to nepřestalo bavit. Ze začátku to bylo takové mírnější, ale postupem času začali přibývat různé záhady a nevysvětlitelné věci, a tohle přesně mám rád. Ztroskotaní hrdinové se dokonce dostanou z ostrova, ale životy ve velkoměstech pro ně již nejsou to pravé, tak se rozhodnou na ostrov vrátit a dál žít svoje dobrodružné životy. Ale i u tohoto seriálu sem zastánce názoru, že je lepší v původním znění.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Tak na FRINGE jsem začal koukat poté, co skončil seriál LOST, a já neměl co sledovat. Ale rozhodně jsem neudělal chybu. Nejvíce se mi líbí postava Waltera Bishopa, opravdu skvěle zahraná Johnem Noblem! EDIT 21.1.2013: Poslední série možná o trochu slabší, než předchozí čtyři. Bylo vidět, že je tím seriál už nastavován a tak mě seriál "dva konce". To ale nezmění nic na tom, že jsem se celý seriál královsky bavil a proto po shlédnutí celého seriálu nechávám hodnocení pěti hvězdiček.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Po shlédnutí celé první řady tento seriál považuji za největší hit letošní seriálové sezóny. Opravdu skvělé a nechutné masky zombíků

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Mrzí mě, že se nenatočilo víc sérií, nebo aspoň nějakej záverečnej film. Jinak Heroes u mně patří mezi nejlepší seriály.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter je užásná postava. Tak tajemná a jiná! Rozhodně jeden z nejlepších seriálů co jsem kdy viděl! Zatím všechny odvysílané série hodnotím sto procenty.

Dr. House

Dr. House (2004)

"Hausovi" hlášky jsou bezkonkurenční! Jeden z mála seriálů, nebo filmů, u kterého mi rozhodně nevadí český dubing. Hugh Laurie se do této role naprosto hodí, baví mě jeho humor, jeho chování, jeho oblíkání, prostě snad úplně všechno. // EDIT 17.6.2012: Tak jsem právě dnes dokoukal finále seriálu, za celou dobu se nic nezměnilo, stále pět hvězdiček a tento seriál rozhodně řadím mezi TOP5, které jsem už dokoukal. Každopádně si nedokážu Hugha Laurieho představit v jiné roli než v této, a po celém seriálu se mi bude stýskat. Budu si ho připomínat albem Let Them Talk, které Hugh Laurie nazpíval (doporučuji!)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První série neměla ani jednu chybičku. Byla naprosto úžasná! Druhá řada, kdy všichni vězni byli pouze na útěku, mě moc nebavila, ale třetí a čtvrtá řada mi to všechno vynahradila. Ještě víc se mi líbil záverečný film, ve kterém se toho hodně dozvíme o budoucnosti životů hlavních postav. Nechci tady psát žádné spoilery, proto jen řeknu že z toho "překvapení" v posledním díle jsem byl v šoku!

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Tak k tomuhle seriálu nemusim nic dodávat. Je naprosto nejlepší a nejsprostější! "Seru na vás, du domů!"

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tento sitcom jsem si velmi oblíbil. Dokonce asi více než seriál přátelé. Ze začátku jsem se nemohl dokopat k tomu, abych si vůbec pustil první díl, ale nakonec jsem rád, že mě k tomu moje přítelkyně donutila. Postava Barneyho Stinsona je vůbec to nejlepší na tomhle seriálu. Ovšem osobně si myslím, že díly vysíláné na Prima Cool už nejsou to pravé, díky českému dabingu. LEGEN ... wait fot it ... DARY !

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Myslím, že tohle je povinnost pro každého fanouška Hvězdných válek! Každým dílem mi to příjde lepší a lepší.