Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (618)

plakát

Likvidátor (1996) 

Jako kdyby to natočili dvanáctiletí kluci...

plakát

Sladký život v Orange County (2006) (pořad) 

Já jako opravdu nehodlám nikoho soudit, ať si každý žije, jak chce a jak může. Nevím ale, proč bych se na to měl koukat, proč by kdokoli měl. Jednu hvězdičku dávám za californské reálie, rád se pokochám.

plakát

Fifty Shades of Blue (2012) 

To nemá být vtipné samo o sobě, je to provokace vůči knize Fifty Shades of Grey... Chce to míň nadávat a víc googlit...

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Upřímně řečeno, hned po uplně první scéně mi bylo víceméně jasné, že s hodnocením půjdu vysoko. A vysoko nasazenou laťku si film v podstatě udržel až do konce. Zaváhání tam bylo minimálně, přesto se něco objevilo. Bohužel dvě věci (jedna scénka z vlaku, závěrečná scénka...) mi přišly tak otravné, že jsem hvězdičku odebral, ale přesto to je opravdu skvělá podívaná. A Marilyn je velmi příjemný bonus... ;-)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Soundtrack, resp. ten nejznámější motiv, je to jediné, co mě z tohohle filmu opravdu vzalo...

plakát

Ohnivé ulice (1984) 

Devatenáctiletá Diane Lane, nutno vidět! :-)

plakát

Auto*Mat (2009) odpad!

Partička bláznů bez auta a většinou i kloudného zaměstnání otravuje lidi s autem a zaměstnáním, kteří se touží jen dostat po náročném pracovním dnu pohodlně a rychle domů, a lidi, používající auto k práci. Ohrožuje jejich bezpečnost, stejně tak ohrožuje bezpečnost všech okolo. To je Auto*Mat. Dílčí fascinující momenty: SANITKA - Dokážete pochopit, že někdo kouká na nabořenou, převrácenou sanitku, jak z ní překládají na jinou pacienta, kterého vezla a stěžuje si, že to dělá rámus? Je tohle vůbec možný? KLACEK OD BLÁTA - Možná by bylo vhodné, kdyby mu ten policajt vpálil kupku do hlavy a řekl: Vždyť to je jen trochu olova. To vůbec nemusela být kulka, to mohlo být třeba závaží. TUNINGSRAZ - Co mají tuningáři společného s pražskou dopravou? Nic. Proč je s tím otravovat? Protože jsou snadný cíl, na který jde pěkně ukázat? SAMOLEPKY apod. - Rádi se koukáte na to, jak vandalové poškozují majetek ostatních? To se vám líbí? KRÁDEŽ AUTA - To me opravdu pobavilo, když jsem se dozvěděl, že majitel toho auta k němu měl citový vztah. Proto proti němu bojoval a proto mu na kapotu nalepil obří lejno. To dává smysl. POLICIE - Policie mě opět zklamala. A to přes můj přístup, který vůčí ní zaujímám, totiž, že od ní nic dobrého nečekám, ale na vše zlé jsem připraven. Že tam pracují až takoví ubožáci, kteří se nechají ukecat bandou jiných ubožáků, aby je policie nechala jít, po tom, co bezprostředně ohrožovali neviné spoluobčany, to bylo opravdové zklamání. STÁTNÍ FOND PRO PODPORU A ROZVOJ KINEMATOGRAFIE - To mě fascinuje snad nejvíc, že tyhle sra*ky, které mě poškozují a ohrožují, jsou placeny z mých daní. To můžeme rovnou zavést tranfery teroristům ze státního rozpočtu.

plakát

Sex 100+1 (2007) 

Bylo tam pár vtipných momentů a to téma se mi koneckonců taky líbilo, ale jinak je to bohužel přehlídka trapnosti a fekálních vtipů - jeden, který mě zaujal, je ukradený ze třetího dílu Prciček (!) a zatímco tam je ještě na hraně, tady už je to rozhodně za hranou dobrého vkusu...

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Ta hvězdička je pro Dakotu, ne pro toho...ehm...Penna.

plakát

Ostrov smrti (2003) 

Moje milovaná béčková thrillerová klasika z dětství... na tu mi nešahejte... :-D