Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta unrated (129 minut) verze: Je to škoda, že komedie, která začne tak krásně originálně (skvělý proslov tvůrců) místy upadá do nudného stereotypu (prvních 30 minut). Navíc, čekal jsem od unrated verze odvázanost a scény, které by prostě neprošly do kina, ale tohle?! Co deset minut se tam objeví jedna nahá slečna (proti tomu samozřejmě nic… ;-)) ale na těch scénách je poznat, že tam jsou dodány. (Ve scénách to jde poznat i tak, že tyto slečny tam prakticky každý ignoruje.) Což znamená, že unrated verze nemá nějaké významné scény navíc (neviděl jsem cenzurovanou verzi) ale jen uměle dodanou erotiku. Jinak film se ke konci stává opravdu vtipným a místy i upřímným (v některých chvílích jsem si dokonce řekl, že by se tohle někdy mohlo stát). A proto dám ještě 70 % s tím, že kdyby místo nahých slečen přidali více humorných scén, prospělo by to filmu mnohem, mnohem více. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si člověk brouzdá po ČSFD (sekce KINO) a zaujme ho obrázek (plakátu), překontroluje si dojem na traileru, a pak se mu do ruky dostane "unrated dvd version"....Hned ze startu mi dva řízci (scénarista a režisér) vysvětlili, co znamená unrated version a to s takovou nadsázkou, že všichni puritánští "určovači" ratingu přístupnosti museli spáchat sebevraždu. Pak mi bylo Jamesem Marsdenem názorně ukázano, co to znamená opustit hereckou škatulku, mluvící koblihou, co je to nemoc z povolání a Amandou Crew, že někde ve světě existuje klon Avril Lavigne a Terezy Kerndlové. (=> dohromady a bez zpěvu). Zkrátka tady tvůrci knock-outovali všechny pokusy partičky okolo Judda Apatowa o nekonformní teenagervskou komedii. Nějaká ta hvězda navíc za čičinky, GT 800, supersarkastickýho Setha Greena (nevěřím mu ani nos mezi očima) a výše zmíněné Marsdena se slečnou Crew (cute). PS: Neříkám, že se to musí líbit všem, ale těm co "pochopili" toto, nebo a popřípadě toto se to líbit bude určitě. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)

Reklama

Reklama