Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (669)

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Velice prijemne, zabavne. Ikdyz nektere vety a myslenky jsem s radosti odfiltroval.

plakát

Birdman (2014) 

Ani jedna vtipna scena, o komedii snad ani nemuze byt rec a drama..Me teda nedostal ani konec natoz uplny konec. Absolutne bez emoci, nudna podivana na par znamych tvari. Nejspis jsem tento fim vubec nepochopil, jedno ale s klidem rici muzu. Me osobne se opravdu nelibil.

plakát

OK Go - I Won't Let You Down (2014) (hudební videoklip) 

Ne prilis originalni, za to lepsi provedeni! OK Go, je proste casto lepsi sledovat ocima nez poslouchat usima a to ta hudba neni vubec spatna, ba prave naopak!

plakát

Paddington (2014) 

Mozna to bylo anglicke, mozna to bylo hrejive, ale predevsim to casto bylo slusne stupidni. Zapletka s pani, ktera chce doplnit svou(nebo ci vlastne) "kolekci" je silena a to nemluvim o tom zpusobu ala mission impossible. Nicole Kidman i jeji postava mohla klidne zmizet a cele by to bylo o poznani prijemnejsi.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

To zas jednou byl vrchol trapnosti o to vetsi, kolik znamych jmen se tu seslo. A to me ten predchozi dil, pomerne oslovil. Jediny Pegas nezklamal.

plakát

Zpívání v dešti (1952) 

TOP10 Klasika, kterou jsem spatril teprve vcera a musim rict, ze do te chvile byl jsem barbarem. Nezapomenutelne sceny a hlavne 103 minut cire radosti, ktera neni nijak krecovita. Za projizdku v aute jsem se stihl, stejne jako Don, zamilovat do Kathy a vsechny pisnicky jsou natolik dobre, ze si je budu jeste tyden poustet v automobilu na rannich cestach. Ano, soundtrack je v pripade muzikalu pulka uspechu a v tomto pripade ta druha pulka je stejne famozni, jako ta hudba!

plakát

Chappie (2015) 

Marne premyslim, nad cilovou skupinou tohoto filmu. Cele se to tvari, jako film pro deti, ale to by tam nemohla byt ta silena scena s clovekem roztrhnutym "vejpul". Velmi se mi zalibilo provedeni filmu a pobavili me(mozna nejvic z celeho filmu) zaverecne titulky. 3,5* P.S.: Dekuji CSFD projekci, za slusny vyber a uskutecneni promitani v HK.

plakát

Vice (2015) 

Hodne spatny alternativni pribeh k filmu nahradnici. Chtel jsem se odreagovat, coz se mi asi povedlo. Jinak je to, ale hodne trapne, zvlaste jakmile se strili, tak je pravidlem, ze nikdo nic netrefi az na toho pana policajta, co cumla zapalku a vypada jak tarzan.

plakát

Taneček přes dvě pekla (1982) (TV film) 

To jsem se paradne zasmal! Jen stesti, ze je ta pohadka takto kratka, kdyby byla delsi, to kouzlo ktere ma, by asi rychle odeslo.

plakát

Co s láskou (2014) 

Tak predvidatelne a tak trapne, jak uz dlouho nic. Musim rict, ze "zimomriavky" z te trapnosti byli i celkem prijemne.. ale celek na me pusobi, jako jeden obrovsky kyc. 13 lete holky z toho budou pryc a asi se jim o tom bude i zdat, ja doufam, ze se mi o tom zdat nebude. Hlasky jako: "Co bys pro me riskoval" - VSECHNO. To, ze protagonista(mladsi) je porad do pul tela svleceny a jeste slusne nesympaticky, uz jsou jen detaily.. Pocit, ze vsechny "prekazky" byly pridany synteticky, je mnohem podstatnejsi. P.S.: Konec je opravdu hrozny.