Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Tak co pak tu máme za béčko ? No, béčka mám rád, ale spíš ty akční, zde to moc nového nepřineslo, skoro žádná hluboká zapamatovatelnost, ale přežít se to dalo úplně v pohodě, takže při váhání mezi 2 a 3 * jsem se přiklonil nakonec k té třetí. Jako jednorázovka to vůbec neurazí. Tak s čím začít ? Nedá se to nějak moc pitvat. Příběh určité zajímavé aspekty má, takže si to tu pozornost určitě nějak udrží. Nějaké pranice zde nečekejte. Je tu teda dost přestřelek, kamera je v pohodě, ta technická stránka je na béčko tak akorát. Relativně krátká stopáž, dost dialogů, ale nuda zde rozhodně není. Jen by to chtělo vylepšit scénář, přidat zajímavější akci, nějaké naháněčky atd a hned by to bylo možná lepší. Výraznou chybu film určitě nemá, jen je to takové moc obyčejné. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je na tom celkem dobře. Bruce Willis je tu možná zbytečný, ale ujde. Ostatní – neměl jsem s nikým problém. Trochu mi to připomnělo jiné filmy, třeba Náhradníci – sice zdáleně jen, ale přesto. Takže neškodná oddychovka ne jedno shlédnutí, takže u mě čistý průměr, který by náladu zkazit neměl. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by i mohla bejt dobrá podívaná kdyby tam nebylo tak nudný tempo. V tom filmu se skoro nic nestalo až na konci a ještě ke všemu to byla slátanina tak 4 možná více filmů dohromady. Bruce Willis mě přímo sere, do Expendables nechtěl, že mu dávaj malý pěníze a místo toho bere tyhle debilní filmy, který za nic nestojí. 40% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

36 %? Vždyť to nebylo tak zlý. Taková upravená béčková verze Ostrova, kde si Thomas Jane hraje na akčňáka „WIllise“. Podobně jako Ostrov, nutí film k zamyšlení, kde je hranice mezi lidmi a „umělými lidmi“, ať už jde o klony nebo roboty. Problém je, že všechno jde tak nepravděpodobně na ruku zamýšlenému ději, kulky se vyhýbají hrdinům, ... Ale Ambyr je celkem kočka a ta okopírovaná myšlenka je dobrá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vždyť to není tak zlé. Mě to připadalo jako mix Ostrova, Já, robot či dalších filmů, zabývajících se umělou inteligencí, která si uvědomí sama sebe. Vlastní invence tu sice moc není, ale film docela šlape a na Ambyr Childers se hezky kouká. Závěr mě sice trošku zklamal, protože mi připadal silně nedotažený, ale člověk nemůže chtít zázraky. Podle mě je Vice nemyslně podhodnoceným filmem. 60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The AV Club v online recenzii uviedol, že film je „mizerný a neumelecký spôsobom, ktorý je pozerateľný a hoci herecký prejav Thomasa Jane nie je presvedčivý, je zábavné sledovať bizarné manierizmy, ktoré sa dajú porovnať s nekonzistentnými výkonmi Garyho Buseyho“. (Arsenal83)
  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)
  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)

Reklama

Reklama