Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Sovák = od Cyrana po Humla. Skutečně velký herec.

Panoptikum Města pražského

Panoptikum Města pražského (1987)

Geniální kombinace detektivky a komediálního seriálu. Veškeré postavičky a scény mají v sobě obé a scenáristicky, herecky i režijně jde o precizní balanc mezi těmito dvěma rovinami. Mohu vypíchnout kromě hlavních Vašuta nebo Trávníčka. Místy mnohem zábavnější než původní legendární Hříšní lidé.

F. L. Věk

F. L. Věk (1970)

Jeden z nejlepších českých seriálů. Srnkova jímavá a krásná hudba plus ta úžasná hudební adaptace J.A. Komenského, dojemný buditelský příběh a skvělí herci. Co víc by si Češi po 68' mohli přát? A dnes? Pořád stejné... a navíc nostalgie na druhou. Lid žije v otupělosti a zapomnění... Whau, f*ck a LOL KSČM...ach jo, OMG...

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Jedinečné a úžasné televizní pokoukání! Skvěle zakomponovaní prvorepublikoví herci O.Nový a Jiřina Šejbalová a geniální Dana Medřická a Eda Cupák. Snad kromě postavy Kateřiny (D.Kolářová), která mě přišla neuvěřitelně protivná a sobecká a jejíž reputaci napravili tvůrci pak v komiksové nadstavbě z Ahoje, kde byla naopak velmi sympatická.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Když porovnám skvělý IT crowd a skvělý The Big Bang theory, vychází každý o něco líp :-)

Dynastie Nováků

Dynastie Nováků (1982)

Rodinná dechovka, Brzobohatý jako zahrádkář, Kemr pod kolejištěm, byt Macháčkové a Hanzlíka plný nakoupené spotřební elektroniky, že tam není k hnutí a nakonec vyprsený Vízner - tohle je vlastně úžasná parodie. Copak to nevidíte?