Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (760)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. série: 100%, druhá série: 100%. Aby bylo jasno.

plakát

Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 

Když se z jihu po padesát jedničce blížíte k Jotunheimenu, monumentální silueta Bitihornu je to první, co z něj spatříte. No a když se pod ní prohání Stellan Skarsgård ve sněžném pluhu a u toho likviduje ozbrojený machýrky pěstí, nemůžu hodnotit jinak.

plakát

Váha vody (2000) 

"No one can say with any certainty, unless he has lived through such an experience, how he will react when rage overtakes the body and the mind."

plakát

Contracted (2013) 

Komentář obsahuje spoilery. Líbila se mi ta přeměna, ale napadlo mě to už někde kousek za půlkou filmu. Snažil jsem se si tím nějak vysvětlit její chování, leč marně, protože ztráta pudu sebezáchovy vůbec nebyla jedním ze symptomů. Na takový úvahy filmu chybí atmosféra i inteligence; zbývá jen hra na efekt a nechutnost sama. Holka vypadá jak měsíc po smrti a postavy přitom pronáší věty typu "Are you OK?". Přece nepojedu do práce nebo si dát lajnu koksu, nebo nebudu čekat na výsledky krve, když mi odpadávají kousky těla. Pokud bych měl hodnotit trochu umírněněji, tak by to bylo na dvě, jenomže to bych musel urazit ostatní takto ohodnocené filmy. Je to odpadová záležitost se svěže pobuřujícím námětem.

plakát

Lákavý strach (2013) 

Výblitek uživatele triatlet svědčí o jeho nezměrné duševní zaostalosti.

plakát

Rituál (2006) 

Silně podezřívám Nicolase, že byl těsně před natáčením na dovolené s Tomem Greenem.