Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

Anička s lískovými oříšky (1993) (TV film) 

Jako malýho mě ta ovčí maska děsně přitahovala, ta pohádka mi přišla nějakym způsobem tajemná :) Zajímalo by mě, jak bych to bral dneska, kdybych to viděl...

plakát

Bitch Slap (2009) 

Todle jsem musel dokoukávat po kouskách snad 2 tejdny, akční scény nudný, dlouhý, nechutný (hlavně ty závěrečný)...to už lepší najdeme v Herkulovi a Xeně :) Hlavní představitelky, který měly bejt jakože sexbomby taky nic moc, kromě Julie Voth, ta jediná neměla výraz nasranýho prasete :) Jediný, co mě zaujalo, byl závěrečnej citát, ikdyž ani nevim, proč ho tam dávali... "All warfare is based on deception. Hence, when able to attack, we must seem unable. When using our forces, we must seem inactive. When we are near, we must make the enemy believe we are far away. When far away, we must make him believe we are near. Hold out baits to entice the enemy. Feign disorder and crush him. " Sun Tzu, The Art of War, 380 B.C.

plakát

Bláznovství (2008) 

Obecně mi malý filmy tohodle typu nijak nevadí, ale todle pro mě byla šílená nuda. Hip-hop, kterej vyhrával po celou dobu tomu taky moc nepřidal, u mě spíš naopak...A hlášky jako "Hey, man. What's up?" "Yeah, man, cool. Peace" bla bla vyloženě nesnášim :)

plakát

Bloudící duše (2006) 

Nemůžu se rozhodnout, jeslti 3 nebo 4 hvězdičky, ale nakonec dám jen 3, kvůli šíleně nesympatickýmu hlavnímu hrdinovi. Moc často komentáře nepíšu, ale teď si nemůžu zkritizování doktůrka Charlieho Keegana odpustit. Už jen ten debilní účes jsem dlouho nikde neviděl a o tom, že mu vůbec nebylo rozumět ani nemluvim, mně přišlo že "šišlal" snad naschvál :) Navíc jsem tam nepostřehl nějakej větší důvod, proč by se do něj měla Emmanuelle Chriqui zamilovat, mě teda ničim neohromil. Byl to příjemnej film z jinak deprimujícího prostředí. Až se divim, že v době psaní tohodle komentáře nemá ani 30 hodnocení.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Asi jsem neměl číst komentáře a popis filmu před shlédnutím, takhle jsem od začátku tušil, kdo je kdo...Jinak celkem outstanding :)

plakát

Drogy a mozek (2005) (seriál) 

Nejde o žádný výpovědi feťáků, proč začli brát, jak nemůžou přestat, kde vzít peníze ale o vědecký rozbory příčin závislosti, účinků na mozek... Je zajímavý sledovat, jak drogy působí na krysy (kterým je taky dokument věnovanej :)) a že se vlastně ani neliší od lidí

plakát

Hammerfall - One Crimson Night (2004) 

5 hvězdiček hlavně za Templars of Steel, při jejímž refrénu mi běhá mráz po zádech po každý, když jí slyšim. To samý platí pro Glory to the Brave. Bohužel dnešní Hammerfall už dávno nejsou, co bejvali. Taky jejich letošní vystoupení na Metalfestu 2010 se nedá srovnávat a vystoupením na Masters Of Rock 2007...na dalších koncertech jsem je neviděl :)

plakát

Harry Brown (2009) 

Tam, kde končí Walt Kowalski (Clint Eastwood - Gran Torino) přichází Harry Brown. Neuvěřitelně pochmurná atmosféra, ve který vám zvedne náladu jedině čistej průstřel pár zm*dů.

plakát

Hype! (1996) 

Čekal jsem víc, nic co by mě pořádně zaujalo. Sice jsem se dozvěděl o spoustě kapel, o kterých většina lidí nemá ani ponětí, ale víc než pár záběrů z koncertů a rozhovorů nečekejte.