Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (191)

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Myslím, že jedničku viděl každý a opakovat komentář není třeba všechno tak funguje úplně stejně, ale dodám jen, že dvojka je ještě lepší, sakra James Wan fakt umí děsit:-).

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Už první trailer Vám napoví že se na plátně bude dít něco co stojí za to vidět v kině. Druhy trailer to ještě podtrhne a samotná projekce Vás prostě usadí do sedačky. Pokud chcete vtáhnout do děje tak že spolu s protagonisty nebudete v kině ani dutat, teplá sýrová omáčka Vám v kině bude stydnou a cola Vám bude naopak teplat, tak jste našli ten snímek, jo to je on! Nejlepší na tom celém je, že člověk vlastně neví, komu má fandit a o to víc, se Vás každý zvrat ve filmu dotkne. Povinná projekce pro milovníky hororu a na první rande taky dobrá volba, ta holka se od Vás fakt nehne:-).

plakát

V zajetí démonů (2013) 

James Wan je aktuální král hororové scény a zde to po právu dokazuje. Pro mě asi nej snímek z jeho tvorby a jednoznačně horor roku.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Dal bych silné 4*, ale poslední Hanksova scéna (nechci spoilerovat) je tak silná a herecky tak dokonalá, že prostě musím.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Bezpočet WTF momentů a po strašně dlouhý době film, na který se těším, že se podívám ještě jednou! Film nedoporučuji lidem, co jsou právě na odvykací kůře a naopak doporučuji těm, co mají po ruce kokain, je to neuvěřitelná jízda:-)).

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Po skvělé trojce jsme se dočkaly pro mě tzv. nastavované kaše která nám nepřinesla nic co bych si zapamatoval. Je to škoda a doufám, že 5 bude lepšejší:-).

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Silné 4 *!!! Film má neuvěřitelnou atmosféru a Luis Tosar alias pan domovník to zahrál skvěle. Ač to byl hajzl jak se patří, nějak jsem mu nemohl nefandit ať mu to projde. Po dlouhé době opravdu silný thriller a všem doporučuju.

plakát

Méďa (2012) 

Pro mě letos jednoznačně komedie roku. Od začátku pecka a bránice dostává fakt zabrat. Sakra koho by napadlo, že s oživlým Tedym bude taková prdel :-). Scén a hlášek který Vás dostanou je tu nepočítaně a hlavně přicházejí naprosto nečekaně. Lituju, že jsem na týhle pecce nebyl v kině.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Ač jsem viděl původní originál, nedalo mě nepodívat se na to znovu v rukou „Hollywoodu“. Dopadlo to nad očekávání výborně. Skvělý casting, režie i atmosféra. Jsme rád, že vzniknou i další díly.