Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (5)

Přátelé

Přátelé (1994)

Dle mého asi nejlepší sitcom, jaký byl kdy na televizních obrazovkách. Nesmírně schopná šestice přátel prožívající různá a originální dobrodružství mě dostala zkrátka při každém díle - nikdy jsem nebyl zklamaný a vždycky jsem se hodně nasmál. Navíc právě Přátelé vychovali několik talentovaných herců, kteří se později uplatnili i ve filmové tvorbě.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejlepší animovaný sitcom. Vážně výborný humor, spousty hlášek, báječně napsané postavičky, originální epizody... Dokonalost. Na tohle jsem rád koukal jako prcek a rád na to koukám dodnes.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Asi nejvtipnější seriál všech dob. Rowan Atkinson by si zasloužil medaili za filmové zásluhy. Být tam totiž někdo jiný, než on, skončilo by to pravděpodobně největší katastrofou v dějinách kinematografie.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Neuvěřitelně vyjímečný sitcom. Alespoň jediný sitcom, který znám, co si zvládne s takovouhle noblesou utahovat z války. Mistrovské dílo, díkybohu, že má tolik dílů. U většiny dnešních seriálů ten největší zápor.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Důkaz, že i tak předvídatelná a po čase furt stejná záležitost, jako je Tom a Jerry, může zkultovnět a dostávat do záchvatů smíchů snad donekonečna. Dokonalost.