Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (220)

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Pokud nejsem na "staďáku" tak tohle je nejlepší způsob jak podpořit svůj oblíbený team...100%.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Tak nebývá obvyklé aby druhý díl byl o poznání lepší než díl první, ale tady je to skutečností. Efekty, zvuk, akce, "vedení" se přelévá z jedné strany na druhou, smekám, to se povedlo. 85%.

plakát

Cesta bez návratu (2017) 

Nic jsem od filmu neočekával, nicméně jsem mile překvapen. Arnie zde hraje pozůstalého z leteckého neštěstí, které způsobí zmatek "velínu" letiště. Je mu nabídnuta kompenzace finančního odškodnění, kterou nepřijímá, požaduje omluvu, která se mu nedostane, a tak se vydává hledat domnělého viníka, kterého vinou prozrazení najde a ve vzplanutí emocí zabije. Film je podle skutečné události, a já jsem překvapen jeho podáním. Za mě 78%, ale nesouhlasím s hodnocením odpad a pod., zde, a tudíž musím výš. a to 5*, abych to vyrovnal, protože odpad to teda není!

plakát

Cizí příběh (2010) (TV film) 

Zajímavý, komorní příběh jednoho vztahu, který prochází krizí, a do kterého se pletou ti co nemají...a jací lidé vůbec pracují na sociálkách, co těm ženám které jsou v momentálním stavu bezbrannosti vůbec radí- totální rozbourání vztahu, místo toho aby zjistily v čem je problém, proč se to či ono stalo, tyto ženské ze sociálek nenávidí muže...tohle televizní drama bylo hodně autentické, a kvalitní, 80%.

plakát

Černá smrt (2010) 

Syrově mrazivý historický film o Mužích, jež si za svým slovem stojí. Krutost je v tomhle filmu pojata velmi drsně, nicméně to asi odpovídá době do které je film zasazen. 70%

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Původně jsem chtěl zkouknout jen úvodní díl, nicméně shlédl jsem celou ságu v kuse. Takhle hluboce podané, to mě opravdu dostalo. Děj mě okamžitě vtáhl do příběhu, i když z Historie vím co se stane... tehdy mi bylo 13, nikdo nám nic neřekl, cosi se šuškalo a lidé si z toho spíš dělali legraci, při hodinách branné výchovy, kdy jsme jako žáci zš nacvičovaly přesun do krytu ve školnich prostorách s maskami a vším k tomu, nikdo z nás nevěděl o co vlastně jde... Až tato filmová verze Černobylské katastrofy, podaná tímto způsobem, ukazuje na tehdejší totalitní režim, a jeho absolutní pohrdání nad lidskými životy... Ta atmosféra se opravdu dala krájet. 97%.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Dobrých pohádek je dnes jako šafránu, a tuhle bych řadil k těm zdařilejším, zejména za výkon Františka Němce, povedenou hudbu, a trocha toho pohádkového napětí. Rozhodně z toho šlo vytěžit mnohem, mnohem více, jelikož tuhle pohádku napsala Božena Němcová úplně jinak, ale s přihlédnutím že šlo o "lepší" kousek od Trošky, dávám 70%.

plakát

České století (2013) (seriál) 

Jelikož jsem Patriot, tak je pro mě tohle téma citlivou záležitostí, z mylníků historie našeho národa je zrovna tenhle nepovzbudivý... co se stalo, s tím už nic neuděláme, ale co s budoucností? Jsem rád že takový cyklus vznikl, je dobré si připomenout kdo jsme a čím jsme prošly... kdo z vás je hrdý že je Čech?

plakát

Čistá práce (2008) 

Jo, nejlepší příběhy píše sám život, a v tomto případě i bravurně zahrané, za tento snímek půjde u mě Statham o něco výš. Jelikož se jedná o film ze skutečné události, tak by bylo velmi hloupé kritizovat film za "málo akce", nudu , či ostatní štěky nespokojených "kritiků" :-) , pro mě byl tento film opravdovou lahůdkou a tudíž dávám 90%.

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

Po revoluci, když začaly tenhle seriál vysílat, jsem ho sledoval, ale když ho porovnám s těmi dnešnímy telenovelami, tak musím konstatovat že to zase taková hrůza nebyla. Jedinečně zahraný Padouch "Džejár" Larry Hagman, a kvůli němu jsem na to koukal... 50%