Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Viděla a obdivovala jsem Arnolda ve sci-fi, akčních filmech, kriminálkách i komediích, ale v dramatu je to prvně. I když je všeobecně známo, že není žádný prvotřídní herec, tak zde podal důstojný civilní herecký výkon. Jeho smutek jsem mu věřila a dokonce dokázal rozesmutnit i mne. Jde zde o drama dvou osob a jejich svědomí. Arnold se projevil jako ten výraznější, nepřehrával a prezentoval se důstojně. Myslím, že jeho příznivci zohlední fakt, že vzhledem ke svému věku vcelku rozumně upustil na rozdíl od Seagala od akčních scén, na které už nemá fyzickou kondici a hledá uplatnění v těch žánrech, kde by ho divák nečekal. Pokud mu to vydrží, může ještě překvapit své fanoušky tím, že není takový béčkový herec, jak byl vždy prezentován. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velkej a všemocnej Arnie, hrdina a vládce drtivé většiny převratových akčních děl Hollywoodu! Tak to je, vždy bylo a bude!!! Ovšem těmto časům taky už dávno odzvonilo a Arnold výrazněji zajímá už jen svoje skalní fanoušky. Patřím k nim a především proto jsem si pustil Aftermatha... No co dodat? Jedná se o těžkou a nesnesitelnou nudu, které chybí snad úplně všechno... Je vidět, že se herci snaží hrát na city, nicméně je to krutě bez emocí... Nejpříjemnější je závěrečná desetiminutovka! Schwarzenegger vždy zůstane v mým akcí zalitým srdci na "bedně" a už ho z ní nikdy nikdo nesundá, ovšem musím se zavčas rozmyslet, jestli riskovat další takový bijáky bez života a ztrácet tím čas... Nedělejte chybu jako já a navraťte se z této cesty dřív než uplyne 94 minut... Představení ohromné nudy za 40% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som rád, že Arnie toči zas filmy, ale radšej by som ho videl v akčnejšej polohe, ktorá mu proste sedí viac ako uplakaný dedo. Aby som to upresnil, nie že by mi tu vadil, ak by zahral nejakú výbornú postavu v dobrej dráme prečo nie, ale toto dobra dráma nieje a Arnie tu nemá moc čo predviesť okrem znudeného xsichtu. 55% - 3* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dopravní tragédie se štěpí do dvou linek. V jedné Arnold jako truchlící manžel a otec, v druhé dispečer, který měl podíl na tragédii. No nezapůsobilo to na mě. Drama je ploché až běda, bez výrazných scén, ve kterých by herci měli příležitost excelovat a z diváka ždímat emoce. Nic výrazného se vlastně nestane, dialogy jsou vystavěny naprosto plytce a filmem jsem se pro nudil od začátku do konce. Střet dvou linií vyznívá suše bez efektu a ničím nepřekvapí ani závěr. Jediným pozitivem byla pouze role Arnolda.......4/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnold na staré kolená začína podávať zaujímavé herecké výkony, čo by som ani ja, jeho starý fanda nepovedal. Otázne je nakoľko mu pristanú tieto role zronených a uplakaných otcov. Film má atmosférou dosť blízko k jeho poslednému filmu Maggie. Arnold urobil určite maximum, ale film je hlavne režisérova vízia a to v tomto prípade nevydalo na viac ako priemer. Vo výbornej roli sa prezentoval K. Zegers , asi nikto by s ním nemenil. Nie je ľahké mať na svedomí toľko životov. Hlavný problém filmu je, že sa až príliš sústredí na utrpenie hlavných hrdinov. Celý je až po okraj preplnený žiaľom a smútkom, no paradoxné je, že vás až tak citovo nerozhádže. Aftermath na papieri scenára asi nevyzeral zle, ale výsledok trochu sklamal. Dúfam, že Arnold bude mať šťastie na nejakú silnú rolu a film ktorým silno zaboduje. Prajem mu to! 60%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Za vraždu Petera Nielsena byl Vitalij Kalojev v roce 2005 odsouzen k osmi letům vězení. V roce 2007 byl propuštěn, protože jednal v nepřičetném stavu. V roce 2008 se stal náměstkem ministra vnitra v Severní Osetii a byl jím do roku 2016. Svého činu dodnes nelituje (narozdíl od Romana Melnyka ve filmu). (DBlitz)
  • Skutočná havária, ktorá inšpirovala tvorcov sa stala 1. júla 2002. Let Bashkirian Airlines 2937, na trase Moskva - Barcelona, ktorý mal na palube lietadla Tupolev Tu-154 celkovo 60 cestujúcich a 9 členov posádky, sa zrazil krátko pred polnocou s letom DHL 611, konkrétne nákladným lietadlom Boeing 757-23APF nad nemeckým mestečkom Überlingen. Nákladné lietadlo smerovalo z Brusselu do talianskeho Bergama a obaja veľmi skúsení piloti haváriu neprežili. Ani z prvého spomínaného lietadla sa nepodarilo prežiť žiadnemu z cestujúcich, z ktorých väčšina (45 osôb) boli školopovinné deti. (MikaelSVK)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama