Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Californication

Californication (2007)

Opravdu chvílema nenucený, drsný a originální humor mě bavil celé dvě série (a to tak že jsem si málem párkrát roztrh hubu smíchy). 3. serie byl průser a po pár dílech mě ůplně přestal bavit. Snažení o ještě drsnější humor, (tedy nucený humor v domnění , že diváka baví hlavně kompromitující postelové scény) zničil vše co mě ke Californication právě připoutalo. Do třetí serie 5 hvězd.

Tenacious D

Tenacious D (1999)

Jack Black a Kyle Gass...co dodat spousta dobre hudby a nekompromisního humoru.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

1. serie 5* pak už neměli točit nic. ( Zachary Quinto- možná, že hlavním tahounem serialu je on - věřil jsem mu vše celou dobu)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

První díl mě docela pobavil a už jsem si připravoval škatulku. Spontánní výtlem u mě nastal až v díle druhém, kdy se Leonard objevil ve spoďárech a zeleně svíticím lightsaberem Luka Skywalkera z šesté epizody star wars v rukou. Herci mi sedí až na tu barbie co bydlí přez chodbu. Dialogy jsou sice chvílema až moc přechytralé, ale nejspíš si na tom serial zakládá.

Spartakus

Spartakus (2010)

První serie (jak už to bývá, neboť prahnutí po vytěžení všeho cenného je silnější než dobrý pocit z dobře odvedené práce) je zajímavá,napínavá, dobře kopiruje "naší" milovanou třístovku a i na herce se příjemně kouká. Co bylo natočeno potom je už brak...