Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (309)

plakát

Go On (2012) (seriál) 

PO PILOTU: Zatím se mi to moc líbí, krásně hořkosladký. Povedenej humor, kterej netlačí na pilu po pilutu 5of5. PO PĚTI DÍLECH: Okey, po pěti dílech to šlo fakt dolů. Blbej scénář naprosto nezvládající emoční scény, což dělá nefunkční i humor, protože základní premisa je o lidech co se vypořádávají ze strátou, jako je smrt nebo nemoc. Díky tomu mají úžasnej prostor pro reálný situace, který by divákovi pomohli se v postavách najít, což seriál absolutně ignoruje, a vezme kupříkladu ženu, které umřeli manžel a syn a udělá z ní komickou postavu. Pokud teď hned vyhodí scénáristu a vezmou někoho kdo umí zvládat emoční scény a dá tomu trochu realističnosti a přitom zachová humor (na což je potřeba dobrej scénárista) byl bych ochoten tomu dát ještě šance, ale v současném stavu věcí ne. Extrémně promarněná šance na skvělej seroš.

plakát

V/H/S (2012) 

Moc fajn překvapení, dobrý komentář J*A*S*M.

plakát

Méďa (2012) 

Možná bude recenze.

plakát

Prokletí domu Winchesterů (2009) odpad!

Proč-mi-nikdo-neřekl-že-to-dělá-Asylum????!!!!!!!! Já bych to jinak ani nepoustil, ale stalo se, teď s tím musím žít.

plakát

Ghostwatch (1992) (TV film) 

Miluju, když je žánr od kterýho vůbec nic nečekám, a myslím, že mě nemůže už ničím překvapit a pak se objeví takovýhle klenot! Máte rádi Blair witch? Paranormal activity? Tak tohle je jejich starší, zkušenější a v mnoha směrech lepší dědeček, který si s nima vůbec v ničem nezadá a nabízí skvělý detailní příběh, a výbornou atmosféru, která v 90. letech děsila tak moc, že musel bych "pořad" stažen po prvním vysílání a ven se dostal, až téměř po dvaceti letech. Ano, v dnešní době patrně tak nevyděsí jako tenkrát, ale i tak se jedná o skvělé dílko.

plakát

Sonic X (2003) (seriál) 

Jako jo, aby se vám to líbilo musíte splňovat tři věci: Za a) Mít hoooodně rádi Segu b) Mít hodně rádi animáky a vyznat se v současný animovaný tvorbě i tvorbě minulý, protože stejně jako jiná tvorba se někam vyvíjí a od něčeho si to něco bere. c) Mít tak nějak rád a chápat japonskej pohádkovej styl. Tohle má určitě klady a zápory, ale ty klady rozhodně vedou.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Je to fajn, chvílema trochu Scáj fáj, ale mě to neva, líbila se mi myšlenka s Teslou atd.

plakát

Mechanik (2004) 

Hraje si to na něco velkýho, ale nemá na to a ten Bale je creepy.