Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání poslední epizody a po zjištění, že druhá série již nebude jsem si posteskl. Opět. Úplně stejně, jako posledně, když jsem se dozvěděl, že předchozí Perryho seriál, Mr. Sunshine, byl také zrušen. Osobně se mi tenhle mírný, uhlazený a vůbec ne trapný Perryho humor líbí. Jako by se člověk cítil po sledování těchto seriálů lépe. Zase jedno podle mě ne oprávněné zrušení. Ale znáte to, jde jen o peníze :( ()

Reklama

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Zatím se budu držet při zemi a střídmě udělím 4 hvězdičky. Pokud se ale zbytek seriálu co do kvality ponese v duchu pilotní epizody, myslím, že bude o co stát a těch 5 by se tu nakonec vyloupnout mohlo. Matthew opět hraje podle mýho gusta, jeho humor je mi opět šitý přímo na míru a celý seriál zatím bravurně a svěže táhne :) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tahle loňská novinka mi bude v příští seriálové sezóně chybět nejvíc. Sympatické postavy na každém rohu, hvězda Přátel stále ve výtečné formě a dobře napsaný scénář, který se nebojí černého humoru a ani řady dojemných situací. Dohromady to pak funguje až překvapivě dobře. Ano, pár chybiček a slabších epizod by se našlo, ale i tak šlo o jediného svěžího zábavného nováčka, jenž dokázal pobavit více, než řada jeho zajetých konkurentů. Škoda, že ani tento seriálový pokus Perrymu nevyšel, jelikož stále dokáže utáhnout vlastní projekt a ze staré přátelské party je rozhodně ten nejtalentovanější. Na to ale bohužel asi diváci neslyší. P.S.: Ryanovu cute sekretářku Carrie chci domů! A to hned! ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se koukla jen proto, že tam hraje Matthew Perry. Zatím jsem viděla první dva díly, ale moc dobrý pocit z toho nemám už i hledání mi dalo trochu zabrat, na oficiálních stránkách NBC zakázali aby se na to koukali Češi.. ale to odbočuju. Pilot byl opravdu slabý a moc mě nebavil, celý děj mi přišel zamotaný a to jsem si potom musela dohledávat o co tam vlastně šlo, možná je to tím že jsem v tu chvíli moc nevnímala a byla dutá v angličtině :). Za celý díl jsem se párkrát pousmála tím to končí. Ve druhém díle, co se týče vtipů to bylo lepší víckrát jsem se zasmála, ale stále jsem to měla celé zamotané. Trochu mě to zklamalo, ale ještě vidím naději v dalších dílech. Je mi jasný že za to herci nemůžou. Zatím dávám 3* pokud se mi seriál víc zalíbí nebo naopak ,přehodnotím ;) ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama