Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (205)

plakát

Trestanec (2017) 

Kvalitně natočeno, dobrý Nikolaj... ale... je to tak vleklý a depresivní, že to znova rozhodně nechcete absolvovat. Tohle není kousek, kterej by se ve mě nějak zapsal a na kterej bych vzpomínal ještě nějakej ten večer. Bezpohlavní vězeňské drama. Krimi to za mě nevidělo ani z dálky.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Jasně je tu vidět snaha být věrný herní předloze. Panství, Raccoon police station, vyloženě kopie některých scén ze hry...sakra i oblečení sedí a pak ti místo blond bouchače hraje Leona nějakej syřan s charakterem totálního vola. Režisér se nerozhodnul jestli točí střeštěnou chujovinu nebo atmosferický horor. Herci neví jestli hrají soudní drama nebo parodii typu Žhavé výstřely. RE franchise mám rád a tak moc jsem chtěl už jednou konečně dobrej film! Místo toho zas hnůj akorát tentokrát jinak uleženej.

plakát

Zabiják Joe (2011) 

No to byl zas film, toto není pro každýho! Přehlídka toho jak se může debilní nápad "zabijeme mámu a shrábnem prachy za pojistku" zvrhnout víc a víc a úplně nejvíc. MM v hlavní úloze zabijáka Joe je ikonickej, bezvadně prožitej. Nejlepší je posledních 20 minut v brutálně odsýpajícím tempu kdy Joe vyloží karty pěkně na stůl a to pěkně od podlahy a bez servítek. Tu vychvalovaná KFC blowing scéna mi přišla spíš dementní a tak asi není divu, že nepůjdu tak vysoko jako zbytek Vás zvrhlých kouřičů stehen.

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Pěkně natočená francouzká detektivka, které vévodí fajn dvojka vyšetřovatelů které k dokonalosti chybí jen pořádný protivník.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Slušná hororová vyvražďovačka dámské jízdy v jeskyňkách. Ani nevím kolikrát za film jsem zopakoval "tak tam bych teda nelez!". Ano je to volovina, ale koukatelná. Je to tak na 3,5* přesně.

plakát

47 róninů (2013) 

Jedná se o fantasy zpracování legendárního příběhu o 47 roninech a jejich pomstou za podlou smrt jejich pána. Krásné kostýmy a příjemná atmosféra, ještě krásnější digi exteriér. Akorát Keanu je tu akýsi kožený :D Obrovská škoda, že tvůrci to celé dali bez krve. Sekanců a řeže je tu mraky, ale celé to vyznívá jaksi prázdně bez oné rybízovky. Má to temný nádech a absence krve vyloženě chybí. Víc dark, víc krve a byl by to supr biják. Nejsou-li Vám po chuti fantasy prvky, pak tuto verzi přeskočte a pusťě si klasiku "Ako-Jo danzetsu" z roku 1978.

plakát

Krvavá legenda Bang Rajan (2000) 

Velká thajská speciálka, není to pro každýho. Oceňuju surovost a tvrdost s jakou je to natočeno. Viděl jsem ale tu 113ti minutovou verzi a tu nedoporučuji. Vleče se to jak lokální courák Českých Drah po repasu. Dějově je to dosti utahané. Kdo by rád zkoknul hordy polonahých thajců s mačetama tak tohle je přesně pro Vás.

plakát

88 minut (2007) 

Krimidrama patřící do té kategorie "Dá se na to koukat". U těchto typů filmu netrpíte, ale za 2 dny už ani nebudete vědět na co že jste se to vlastně dívali, kromě Al Pacina hravě zapomenete všechny co se tam vyskytovali.

plakát

13 (2010) 

Balada o ruské ruletě s hvězdným obsazením, ale dějově je to prázdnější. Námět zajímavý, ale něco tomu chybí.

plakát

Devil (2001) 

Zklamání, tváří se to jako duchařina ale ta to není jasný pane. Psychologické drama se tu taky jen tak olizuje po povrchu. Jedinné co tu je na každém kroku, je skvěle vykreslená atmosféra. Ale to je bohužel asi tak vše. Za mě OK na jedno shlédnutí, ale nic o čem byste psali domů Vašim.