Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Bezva vejška (2006) 

Těžkej americkej sen...a víte co? Mě se to kurva líbilo. Nic náročnýho, prostě pohodovej film, dobrá muzika, tak mu těch 5* dám!

plakát

Jehovova pomsta (2010) (amatérský film) 

Ale no tak, tohle nejde nemít rád. Samozřejmě, je to sračka, je to předvídatelný, ale prostě těch 5* musím dát i kdybych nechtěl, je to Řezník, že jo....

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Ale notak maj prázdný zádobníky a najednou 2 náboje. Musí bejt všechno takový klišé? Ale samozřejmě děj povedenej, nebál bych se pouštět to 1. den školy. Parádně to všechno vystihlo, naprostou bezmoc učitelů udělat něco s něčím takovým.

plakát

The End (2012) odpad!

že by třeba, já nevím, skočil pod auto? Zmáčkl revolver 2x? Skočil z okna super vysokýho hotelu?

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

Ta brutální scéna je trochu moc rychlá, klidně by mohla bejt lepší, ale děj na jedničku, tudíž 90%.

plakát

Méďa (2012) 

2,3 fóry a zbytek nudná omáčka. Asi jsem čekal od tohohle filmu moc, škoda.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Parádní béčko! Co víc k tomu říct, širší komunitě se holt nezalíbí, prostě 40+ nezaujmete tím, že tu holku bude šukat a zároveň střílet (mě to totiž dostalo!). 85%

plakát

V hlavě (2008) 

Pěknej film, nechybí mu vtip, akce, smutek, prostě pecka!

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Vzhledem k počtu sprostých slov nahradím každý sprostý slovo slovem pikachu. Jo, jste fakt velký kluci, když jste dali pokémonům odpad! Určitě, když se podíváte do zrcadla si řeknete: "Já jsem takovej borec, dal jsem odpad pokémonům, cítím se tak mužně!" Určitě si říkáte: "teď si o mně na csfd každej řekne to je takovej borec! Dal odpad! pokémonům, za tím bych šel až nakonec světa", ale přitom ste takový strašní pikachu zapikachuovaný, který v životě dokázali velký pikachu a aby se zalíbili místní komunitě, tak prolezli všem jejich pikachuovou chlupatou pikachuí tam a zpátky. Já nepopírám, že jsem si každý ráno přivstal abych viděl pokemony a i teď přiznám vám, že to bylo pikachuovsky dobrý!

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) 

Aspoň to nejsou nudný zprávy na jedničce (btw. Nemám rád lidi, co hodnotí a komentujou takovýhle sračky, který s filmem nemají vůbec nic společného a vím, že si právě teď říkáte: "To je ale kokot, vždyť to právě teď ohodnotil a okomentoval...hahaha právě sem ho dostal, je to skoro lepší, než když jsem si ho poprvý vyhonil."