Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 184)

plakát

1899 - Klíč (2022) (epizoda) 

Ehm... co říct. Spíš je nutné vidět.

plakát

1899 - Bouře (2022) (epizoda) 

Podle očekávání víme hodně. Ale nevíme všechno. Nicméně uvidíme, jestli se to dorozmotá příště nebo zůstane další prostor...

plakát

1899 - Pyramida (2022) (epizoda) 

Takže, minulý děj více méně jasný, některé myšlenky se mi zatím potvrzují, ale zůstává dost nezodpovězeného. Pokud na to vůbec dojde.

plakát

1899 - Boj (2022) (epizoda) 

Tady toho bylo dost. Dokonce víc, než dost. A rozhodně se všechno nezačalo rozplétat, což je dobře, ale nerad bych se vše dozvěděl zhuštěné na samém konci.

plakát

1899 - Mlha (2022) (epizoda) 

Průběh dílu byl dost rozvleklý, grády mu dal až konec, ten to ale nezachránil. Pevně věřím tomu, že se byla rozehrána delší partie.

plakát

1899 - Kluk (2022) (epizoda) 

Výborně, jsme ve fázi bez zjevné příčiny a následku. Pokud to správně čtu, nebude pak od věci si pustit seriál znovu a sledovat, jak to je celé propojené, protože to vypadá na slušnou propleteninu.

plakát

1899 - Loď (2022) (epizoda) 

Těšil jsem. A právem. První díl byl skvělý, i když něco se vypozorovat dá. Jak moc správně se uvidí...

plakát

Malé dějiny Žižkova (2022) (TV film) 

Dokument si neklade za cíl postihnout vše, spíše se zaměřuje na několik fenoménů, což je asi lepší, než kdyby se snažil opravdu o vše. A myslím, že autorovi se povedlo dobře vystihnout atmosféru čtvrti, která je dnes značně pozměněná oproti předchozím letům, kdy je dost pravděpodobné, že se čtvrť bude hodně proměňovat.

plakát

Andor - Season 1 (2022) (série) 

Andor vyloženě nezklamal, Obi-wan byl podle mě horší. Nicméně nemůžu říct, že bych byl nějak víc přesvědčen o kvalitě tohoto seriálu, přišlo mi to jako slepených několik příhod ze života Andora dohromady. Počkám si tedy na reakce na druhou řadu a podle nich se budu rozhodovat, jak dál.