Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 184)

plakát

Bažina - Epizoda 3 (2021) (epizoda) 

Jak to vidím, tak děj se pomalu sune dál. Mám z toho ale pocit, že tahle řada je víc statická, než ta první.

plakát

Bažina - Epizoda 2 (2021) (epizoda) 

No, stále mám dojem, že se o tom německém táboře sice pravdu dovíme, ale ne obyvatelé města. To se zjištění evidentně brání.

plakát

Bažina - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Herní plán je rozestaven, teď uvidíme, jak začnou jednotlivé postavy hrát. Navíc tu jsou nevyřešené šrámy z minulosti.

plakát

Rudí zrádci - Hugh (2019) (epizoda) 

Mám z druhé části stejný pocit, jako z té první. Navíc mi přijde, jako by nešlo o dobovou protiruskou vlnu, ale jakoby bychom tam měli vidět tu současnou. Nebo nad tím moc přemýšlím.

plakát

Rudí zrádci - Feef (2019) (epizoda) 

Mnohá místa byla očekávatelná, místy se to dost táhlo. Ale zpracování se mi líbí, takže ještě kouknu dál, snad se to zlepší.

plakát

Nebezpečná krása (1998) 

Až moc přímočaré a jednoduché. Je z toho cítit takový zvláštní feminismus konce devadesátých let. Navíc tam ani moc nejde o historii, z ní byla spousta věcí špatně, asi jak se to tvůrcům hodilo do krámu.

plakát

Tannbach - vesnice na dělící čáře - Ráno po válce (2015) (epizoda) 

Na příběhu by se určitě dalo najít víc vad na kráse, ale jeho základ postaven myslím pevně. Líbí se mi, jak jednotlivé postavy mají znázorňovat jednotlivé postoje toho, jak se lidé chovali po válce. Trochu přehnaná mi přijde ta závěrečná pasáž s Rusy, ale šlo spíš o vyslání signálu.

plakát

Probuzení (1959) 

Na konec 50. let v Československu je něco podobného vážně výkon. Zároveň už je cítit, že 60. léta jsou už za rohem. Toto natočit dneska akorát v trochu pozměněném prostředí, tak je to pořád velmi dobrý film.

plakát

Potvora - Epizoda 1 (2016) (epizoda) 

Koncept určitě zajímavý, ale první díl mě moc neoslovil, takže u tohoto seriálu se nezdržím. Ale věřím, že pro jiné je určitě skvělý.

plakát

Katla (2021) (seriál) 

Katla začne chrlit lidi. To nikdo moc neřeší. Ti lidé nám mají připomenout, že máme být spokojeni s tím, co máme. Pak opět odejdou. A v Katle jich je plno. Přiznám se, že jsem čekal trochu něco víc.