Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Černý krab (2022) 

Po dlouhe dobe sem videl opravdu skvely film ktery nemel zadnou LGBTQSKOERKDO+ propagandu. Zadne spravne feelings propagace dogmatickeho narativu. Za me naproste prekvapeni. Film, ktery je od zacatku do konce perfektne natocen. Napeti, mraz, pocit beznadeje.... Za me tento rok zatim nejlepsi film.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Vidím tento film už po několikáté....a stále mi zvedá hřebíky na mých madafakin hairy zádech. Ta myšlenka je skvělá. Zpracování dialogů je opravdu ztrhující, a pokud člověka tato myšlenka neodpudí ze začátku, tak je pro vás tento nízkorozpočtový snímek velmi krátký.)

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Musim uznat, ze kdyz vezmeme veskere sci-fi, nebo rádoby sci-fi serialy, z poslednich 10 let, tak toto proste vyhrava. SyFy skoncilo se svymy Monstrosaury, Krokosaury Déčkoidních filmečků a nove vedeni změnilo znovu po letech přístup,s tím, že se chce vrátit k "spaces operas" jako kdysi, kdyz vydavali vcelku povedene Stargate Hura hura hura! Neni to hloupe, ma to i občasné vědecké podklady, čistokrevný vesmír, vcelku velký budget, převážně vážné než vtipné. Jen tak dal. Po 6tém dílu se nemohu dočkat na další. Pokud máte rádi taková ta surová sci-fi z vesmíru, doporučuji. Není to seriál ve kterém se člověk zasměje, je to seriál vážný. Takový vážný FireFly bez vtipů a světlušky.-)

plakát

Noční jízda (2013) 

Od filmu jsem nic nečekal, a ani nečetl plot. Pustil jsem si to zcale neobeznámen s dějem. A stručně řečeno, jde vidět, že i za malé peníze, se dá zahrát velké divadlo. Hardyho charisma a jeho styl klidné a vyrovnané komunikace je naprosto paradni, v nekterych situacich bych se neudrzel. Musim rici ze na mininimální výpravu, super zpracování.

plakát

Noe (2014) 

Film spise pro panbickare a vegetariany.