Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Bůh žehnej Americe

Bůh žehnej Americe (2011)

Frank žije sám v jednom malém bytě. Je unavený dnešním světem v Americe, kde hlavní roli tvoří reklamy, násilí a neúcta. Když mu jednoho dne doktor oznámí, že má v hlavně nádor a s největší pravděpodobností zemře, je to tou poslední kapkou. Ukradne sousedovi auto a vydává se na cestu napříč zemí, aby sjednal pořádek tam, kde je potřeba. Slovem pořádek rozumějte zabíjení, vraždění, střílení všech, kteří si to dle Franka zaslouží. Na pomoc přichází šestnáctiletá Roxy, ta mu v tomto nelehkém úkolu pomáhá. Film si vzal do hledáčku dnešní konzumní svět tvořený především honbou za penězi a neúctou k ostatním lidem.

Buranský masakr

Buranský masakr (2011)

Čtyři mladí lidé přijíždějí s dvěma sociálními pracovníky do odlehlé vesnice daleko od civilizace. Zde se mají naučit vzájemné spolupráci a užít si přírody. Při jednom výletu narazí na tři zdejší obyvatele a nastane konflikt, při kterém je jeden ze sociálních pracovníků zraněn a dojde k tepelnému krvácení. Zbytkem skupiny je dopraven do vesnice, kde žádají pomoc. Ta jim ale není poskytnuta. Místo toho se dostávají do místní zvrácené show pořádané majitelem hospody. V ní jde o zvrhlé vraždění a mučení před publikem, které tvoří obyvatelé vesnice. To, co nejdřív vypadalo jako napravování mladých delikventů, se nakonec změní v boj o holý život.

Zombinladen : The Axis of Evil Dead

Zombinladen : The Axis of Evil Dead (2011)

Mladý pár nalezne při potápění v Pacifiku tělo neznámého muže. Při bližším ohledání muž ožije a pokouše několik lidí. Zjistí se, že to je sám Bin Ladin, který se vrátil jako nemrtvý. Z lidí, které pokouše, se stávají stejní nemrtví jako on. Najednou se z této záležitosti stává národní problém.

Eaters

Eaters (2011)

Epidemie, která ze začátku způsobila neplodnost žen, nakonec zmutovala. Nyní se z lidí stávají chodící nemrtví - hordy oživlých mrtvol. Svět je zpustošen, miliardy lidí jsou mrtvy, zbývá pouze hrstka přeživších. Tři muži, Igor, Alen a Gyno se pokoušejí zjistit odpověď na to, co se stalo s lidskou rasou a jakým způsobem mohou nákazu zastavit.

Reklama