Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Biografie (5)

Skylar Astin (herec)

20.01.2013

Celým jménem Skylar Astin Lipstein je americký herec narozený dne 23.září 1987 v Rockland County (New York). Pochází celkem ze čtyř sourozenců. Má sestru Brielle a dva bratry Milana a Jace. Astin je židovského vyznání. Po absolvování střední školy Clarkstown, navštěvoval letní tábor Stagedoor Manor. Byl také studentem školy… (více)

Miles Teller (herec)

20.01.2013

Miles Teller narozený 20. února 1987 je americký herec. Teller byl nominován na cenu Chlotrudis za nejlepší vedlejší roli v Awards Chlotrudis 2011 a Discovery Award na filmovém festivalu v Savannah pro jeho roli Jasona ve filmu KRÁLIČÍ NORA.Teller se narodil v Downingtown, Pennsylvanie. Jeho rodiče, Merry a Mike Tellerovi,… (více)

Lily Rabe (herečka / režisérka / producentka)

20.01.2013

Lily Rabe se narodila 29. června roku 1982 v New Yorku. Je dcerou herečky Jill Clayburgh a dramatika Davida Rabeho. Má vystudovanou Northwestern universitu a Hotchkissovu školu.Poprvé se objevila ve filmu OCELOVÉ MAGNÓLIE, jednalo se ale pouze o drobnou roli a byla zde spíše zpestřením pro snímek. Jedna z větších rolí jí čekala… (více)

Steven Yeun (herec / producent)

11.12.2011

Steven Yeun je korejsko-americký herec. Narodil se 21. prosince 1983 v Jižní Koreii, vyrůstal v Troy (stát Michigen). Jeho rodiče vlastnili dva obchody v Detroitu. Steve vystudoval obor psychologie ze kterého má bakalářský titul. Začal se zajímat o herectví běhěm prvního ročníku v Kalamazoo (univerzita, kterou studoval).Yeun… (více)

Nick Vujicic (herec)

28.09.2011

Nick Vujicic, narozen 4. prosince 1982, je kněz a motivační řečník. Má tzv. Tetra-Amelia syndrom - jedná se o vzácné onemocnění které způsobuje, že mu chybí všechny čyři končetiny. Narodil se jako nejstarší dítě v srbské rodině v Melbourne, Austrálie. I přes své vážné tělesné postižení musel (dle tehdejších zákonů v Austrálii)… (více)

Reklama