Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Americký zločin (2007) 

Napadá mě tomu jenom komentář typu "Výborný film, který už nikdy nechci vidět"...

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Komentář obsahuje SPOILER: Pro mě skvěle nechutná podívaná, pokud se něco takového dá vůbec říct. A zaplať Pánbůh, že to neskončilo happyendem. Jediné výhrady mám až k samotnému konci - podle mě ji měl srazit vlak, to by stačilo a tu díru do pekla bych tam už necpala. Jinak hlavní hrdinové výborní, nějak si neumím představit, že by Chris hrála původně obsazená Ellen Page.

plakát

King Kong (2005) 

Pro mě především zbytečně dlouhé (když se po celou první hodinu filmu neobjevil ani náznak King Konga, přemýšlela jsem, jestli jsem si nespletla film...) a často i přehnané (obří hmyz a dinosauři mi tam přišli už opravdu moc, i když asi není chyba filmu, že jsem je tam nečekala...). Snímek za ** a půl a další půl * za Brodyho.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

To DATUM... Budu opakovat, co už bylo řečeno, ale takový konec jsem opravdu nečekala. A jsem hrozně ráda, že i když jsem jako Robova fanynka sledovala fotky z natáčení a koukala na videa, stejně jsem vlastně vůbec nevěděla, do čeho jdu. Trailer i vše ostatní nastínily jen okolnosti, za kterých se Tyler a Ally potkají, zbytek jsme měli zjistit až v kině a o to větší byl výsledný dojem. Ani na chvilku jsem se nenudila. Dokonalá hudba a hodně, hodně dobře promyšlený scénář. Výborné výkony všech čtyř hlavních herců a malé Ruby. Tenhle film si budu ještě dlouho pamatovat. 5* PS-pocity stejné i po druhém shlédnutí z DVD. I film o filmu má úroveň...

plakát

Rock ze střední (2009) 

Ten film má všechno, co potřebuje k tomu, abych si ho užila, zasmála se při něm, dojala se u něho a nakonec mu na csfd dala 4* a nezapomněla na něj, co víc, byla přesvědčená o tom, že si ho ještě určitě někdy pustím. Plus - výborný soundrack a Aly s Vanessou, moje velké hudební oblíbenkyně a teď už i herecké.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Je to čím dál tím horší, ale jako kulisa se to dá. Začátek první řady byl ale hodně dobrý.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Pro mě nuda, posledních čtvrthodina filmu suverénně nejzajímavější. Jinak mě v zádech lehce mrazilo, ale bohužel jenom z toho důvodu, že vesměs nebylo nic k vidění a já koukala hlavním postavám přes rameno a napjatě čekala, kdy kde co vyskočí, zařve a já si leknutím vyleju kafe do klávesnice... Čehož jsem se nedočkala, u hororu na podobné téma bych to ale očekávala. Největší plus snímku - sympatičtí herci. Plus !!!!!SPOILER!!!!! nejvíc scéna: jak ji to vytáhlo za nohy z postele a vláčelo z pokoje :D Pardon...

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) 

#After a night they can't remember, comes a day they'll never forget.# Směju se, jenom si na ten film vzpomenu. Po chvilce mi začnou naskakovat ty nejlepší hlášky ("Dude! You got a tattoo!" "So do you, dude! Dude, what does my tattoo say?" ""Sweet!" What about mine?" "Dude!" What does mine say?!"), vzpomenu si na "dráma" kolem "převaděče spojitosti" (což je skutečně asi jediný "mysteriózní" prvek filmu) a to už je fakt konec. Je to sice blbost, ale ohromně vtipná a to myslím byla největší ambice snímku. Nenáročná sranda.

plakát

Život Briana (1979) 

#"Allways look on the bright side of life..."# Nemůžu napsat, že je to nejlepší věc od Monty Pythonů, protože nemám moc velké srovnání, ale docela bych tomu věřila, protože Život Briana je podle mě prostě dokonalost. Komedie v pravém slova smyslu. S komentářem movie: "Jedna velká hláška..." nemůžu než souhlasit.