Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probudit se s pořádnou kocovinou není pro Jesse a Chestera žádnou novinkou. Avšak nevědět, co všechno se předešlého večera odehrálo a kde vlastně zaparkovali své auto, to tu ještě nebylo! Jenže už zanedlouho zjistí, že dočasná ztráta paměti je to nejmenší, co je toho rána mohlo potkat...Kamarádi Jesse a Chester se ráno probouzejí po velkém flámu. Jen velmi matně si vybavují, co se vlastně stalo, co všechno dělali a kde byli. Pak si ale vzpomenou, že mají dnes výročí seznámení s dvojčaty Vandou a Vilmou a měli by k nim zajít a donést jim dárky. Když vyjdou ven, s hrůzou zjistí, že se jim ztratilo auto, které mělo stát před domem. Vydávají se tedy k dvojčatům pěšky a cestou narazí na nádhernou dívku, která se představí jako Christie a začne Jesseho vášnivě líbat. Zdá se, že se včera během večera seznámili, mladíci si ale opět na nic nepamatují. Náhle se z přijíždějícího auta vyhrne skupina mladíků v čele s Jimmym, který tvrdí, že dívka je jeho přítelkyně a vyhrožuje Jessemu. Přátelé tedy putují dál. Ocitnou se v blízkosti nočního podniku, a když vstoupí dovnitř, jsou nadšeně vítáni. Jak se zdá, i sem včera v noci zavítali a zanechali po sobě skvělý dojem. Všechny půvabné tanečnice – záhy se ovšem ukáže, že se jedná o přestrojení mladíky – je nadšeně zdraví. Šok jim způsobí teprve otázka jedné z nich, co udělali s kufříkem se 200 000 dolarů, které jim dívka svěřila, aby ho vynesli ven. Ani o kufříku a penězích nemají ovšem Jesse a Chester ani tušení… Sotva vyjdou z tančírny, jsou násilím vtaženi do auta, které jede kolem. Skupina podivných lidí, kteří o sobě tvrdí, že se již brzy chystají na cestu do vesmíru, po nich chce „převaděč spojitosti“, který by měli mít údajně u sebe. A jako obvykle mladíci nevědí, o čem vlastně mluví. Jen usoudí, že všechny hledané věci by se měly pravděpodobně nacházet v autě, které tam záhadně zmizelo... S jejich podivnými dárky je nakonec jejich přítelkyně dvojčata vyhodí a na mladíky dotírají cestovatelé do vesmíru, kteří žádají svou „tajemnou a mocnou zbraň“, zatímco transvestité naléhají, aby jim vrátili peníze. Jesse a Chester se obrátí na policii a ohlásí ztrátu auta. Po nějaké době se dozvědí, že jejich staré auto se prodávalo ve dražbě. Ví se dokonce, kdo si ho koupil. Policistka se zprvu zdráhá jim prozradit jméno kupce, nakonec se ho ale přece jen dozvědí… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Totalni debilita stvorena jen pro debily. Uplne stupidni humor i poenta. Dve hvezdy jsou za herecke vykony (zahrat takovou blbost vyzaduje urcite velkou namahu) a za to, ze pro svou cilovou skupinu je tento film nejspise skvostem, takze svuj ucel plni a naplnuje sve divaky.Ovsem pocitove pro me je to odpad. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Bejby, poviem ti len tri slová: Ovládanie hnevu." Svižná, originálna a pôvabná bláznivá komédia, ktorá dopláca na nedostatočný rozpočet (vidno to hlavne na trikoch a akcii, našťastie ničoho z toho tu nie je veľa, ide skôr o sitkom) a mizerný slovenský dabing, ktorý viac vecí nepochopil, než pochopil a mnohé zábavné hlášky sa strácajú v preklade. Inak veľká spokojnosť - videl som to okolo roku 2001 a páčilo sa mi to a videl som to aj v roku 2017 a stále sa mi to páčilo, nakoľko mám rád WTF humor a takého je tu požehnane, od nápadov (feťácky pes Jekyll, ázijské občerstvenie, „Nepôjdeme radšej peši?“, slepé deti, pukanie skafandrov) po dialógy („Ešte raz a zmlátime vás.“ – „Hej?“ – „Hej.“ – „Okej.“) až po typovo perfektne vybratých hercov (Kutcher v podstate reprízuje hlúpeho a krásne bezstarostného fešáka Kelsa z Tie roky sedemdesiate). 70 % ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to debilita, u které se dá aspoň párkrát zasmát a taky jsem byl rád, že to nakonec celé nebyl sled mnoha absurdních scén, co na sebe nijak nenavazují, ale že se to ve finále propojilo. Jinak je to ale řádná blbost, která mi většinu času připadala neskutečně trapná. Navíc hlavní dvojice mi většinu filmu dost lezla na nervy. Já to chápu, někdo u toho bude chytat záchvaty smíchu, ale mě tenhle styl humoru připadá hodně trapný. Ale zase na druhou stranu, musím ten film za něco pochválit, je tu minimum fekálního humoru. Bohužel tenhle fakt ten film ve výsledku moc nezachraňuje. Ale dívat se na to dalo. Jen je to úplně stupidní. 2* ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Jediným slušným vtipem souvisejícím s Hele, vole, kde mám káru? je pro mě scéna ze seriálu Šest v tom, kdy se jeden z hrdinů dozvídá, že je to oblíbený film jeho nové přítelkyně - bezprostředně poté, co mu ukradli auto. Což ve mně nabudilo mírnou zvědavost, co to bude asi zač. No, říká se, že zvědavost zabila kočku. V případě Hele, vole, kde mám káru? by zvědavost mohla zabít sibiřského tygra, natolik velký a totálně nevtipný trapas to je. A Ashton je možná v reálu fajn kluk, ale jakékoli exhibice by měl omezit na prostor Demiiny postele. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tak ako Prcičky sú v rámci svojho žánru top a dnes už klasika, tak tento kúsok má svoje miesto v rámci svojho druhu tiež pomerne isté. Teda komédia o úplných debiloch, ktorí sa dostávajú do tých najdebilnejších situácií a riešia ich tým najdebilnejším spôsobom. Vyserte sa na vysoké nároky oscarovej komisie a užite si zábavu prostého ľudu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (28)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 46,7 milionu dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 73,2 mil. (NIRO)
  • Plánovalo se i natočení dalšího dílu s názvem "Seriously Dude, Where's My Car?", k realizaci ale nedošlo. (Cheeker)

Reklama

Reklama